0
Nike+ Run Club App
4

Nike + Run Club App

F
News

Met de vernieuwde Nike+ Run Club App heb je altijd een personal running coach bij de hand.

Wist je dat... dinsdag wereldwijd de populairste dag is om te gaan lopen? Dat betekent vast ook dat het op die dag makkelijker is om een run buddy te overtuigen om samen te sporten! Want geef toe, met een personal en mental coach aan je zijde loop je nog 100 keer beter, toch?  

Op de Belmodo Fit Summit leer je van een echte pro hoe je je looptechniek verbetert, en wie graag dag en nacht een personal coach ter beschikking heeft, installeert best de Nike+ Run Club App.

De Nike+ Run Club App werd volledig herontworpen en heeft nu nog meer features voor een nóg betere begeleiding. De drie persoonlijke begeleidingsprogramma's, Get Started, Get More Fit en Get Race Ready kunnen worden aangepast aan je voorkeuren en persoonlijke agenda.

Zelfs wanneer je alleen loopt, zorgt de Nike+ Run Club App ervoor dat je verbonden bent met een runners community, en als je je loopje hashtagt, dan krijg je toegang tot een online leaderboard, waar je foto's en routes kan posten en opvrolijken met stickers en emoji-achtige figuurtjes.

Nike+ Run Club App
4
Foto © Nike
Nike+ Run Club App
4
Foto © Nike
Nike+ Run Club App
4
Foto © Nike

Voor de lopers die hun batterijen opladen door te sporten, maar wel last hebben van iPhone-batterijen die te snel leeglopen is er goed nieuws. Je hoeft je iPhone niet meer bij te houden tijdens het lopen, je Apple Watch does the job just as well! 

Persoonlijke begeleiding die past in jouw planning, honderduizend run buddies binnen handbereik en een oplossing voor je batterijproblemen? Helaas, nu heb je écht geen enkel excuus meer om niet te sporten. Go girl

06.09.2016
Geschreven door Yasmine De Wilde
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten