0
Tiany op New York Fashion Week voor Dummies
6

New York Fashion Week voor Dummies

F
News

08.02.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Voorbereiding is alles voor wie naar de fashion weeks trekt en vooral de februari-editie van NYFW kan een grote uitdaging zijn.

Lees: sub zero-temperaturen, besneeuwde straten, ijskoude wind, bevroren enkels … kortom KOUD, heel koud! Ook meteen de reden waarom ik meestal op de NYFW escape-knop druk, ik ben nu eenmaal geen held in de vrieskou.

Tiany op New York Fashion Week voor Belmodo
6
Foto © Dirk Alexander

Maar voor zij die graag een heldendaad begaan en het fashion gekriebel niet kunnen weerstaan heb ik hierbij een aantal tips die je New York zullen helpen overleven. Thank me later!

  • Heattech van Uniqlo of de klassieke Damarts zijn primordiaal. Zonder deze eerste laag ben je een vogel voor de kat. Bovendien kan je dankzij deze iets minder modieuze eerste warme laag wel helemaal uitpakken met een té gekke outfit. By the way, laat het bij deze duidelijk zijn dat laagjes dragen een must is!
Tiany op New York Fashion Week voor Belmodo
6
Foto © Dirk Alexander
  • Stap eens binnen bij Whole Foods (die van Bowery is een aanrader) en sla een kleine voorraad ‘Ginger Shots’ in huis. Deze op dagelijkse basis nuttigen is van levensbelang als je zonder een verkoudheid & co de week wil overleven.
Tiany op New York Fashion Week voor Belmodo
6
Foto © Dirk Alexander
  • Kies voor comfort en dus ook voor warmte. Geloof mij, het kan echt berekoud worden en taxi’s of ubers zijn meestal schaars net wanneer je ze nodig hebt. Dus skip de high heels en de Spring Summer-fashion en doe gewoon normaal… Een leuke mantel, een paar platform sneakers, een coole muts & sjaal en ook jij bent weer helemaal streetstyle worthy. Zo verscheen ik ooit in een skipak van Baum & Pferdgarten op de shows, heerlijk warm en tegelijkertijd best wel fashion forward.

Tiany op New York Fashion Week voor Belmodo
6
Foto © Dirk Alexander
  • Gebruik een groene foundation primer, niet om de zoveelste imitatie te worden van de Hulk, maar wél om die lastige rode plekken en rode neus te verdoezelen die het gevolg zijn van de barre weersomstandigheden. Hydrateren is ook een absolute must en een maskertje aanbrengen is geen overbodige luxe na een lange dag fashion marathon. Ik ben momenteel helemaal in de ban van de maskers van MagicStripes, echt magisch voor je huid!

Tiany op Nex York Fashion Week voor Belmodo
6
Foto © Dirk Alexander
  • Don’t forget to have fun! Het is maar fashion en je bent in New Yorkthe city that never sleeps! Dus ga vooral ook op ontdekking en snuif de sfeer lekker op!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten