0
1

Netflix & Chill: de lovey dovey editie

F
News

Niks romantischer dan Netflix & Chill (you know what I mean). Neem je zak chips maar al bij de hand want hier komen de 5 must-see romantische films voor Valentijnsdag.

It’s kind of a funny story

Wie zegt dat romantiek niet bestaat op de psychiatrieafdeling? Love is everywhere people! Vanwege presentatiedruk op school en weinig succes in de liefde gaat de 16-jarige Craig naar het ziekenhuis. Hij wil zichzelf inchecken in de psychiatrieafdeling. Daar leert hij mensen kennen die zijn wereld veranderen. De romance tussen Craig en Noelle is er een om bij weg te kwijnen op Valentijn. 

De Helleveeg

De Helleveeg is een Nederlandstalige film vol intriges. In de film volg je de familie van Tiny gedurende 30 jaar. Tante Tiny is echter geen katje zonder handschoenen aan te pakken. Een losbol zonder grenzen op zoek naar de ware. De aantrekking vindt ze bij haar 12 jaar jongere neefje Albert. Hij is volledig in de ban van zijn tante en de verhalen die ze vertelt. Je hoort het al, het is geen romance zoals een ander.  Uiteindelijk zullen alle familiegeheimen aan het licht komen. Benieuwd hoe dat afloopt?

I'll see you in my dreams

Carol is een zeventigplusser en weduwe met een rustig leven. Ze sluit een vriendschap met haar poolguy en vanaf dan begint het verhaal. Deze film leert je dat je op elke leeftijd een nieuw hoofdstuk in je leven kan beginnen. De rustige Carol valt niet meer te herkennen na haar ontmoeting met de uitbundige Bill. Soms haalt een man gewoon de betere versie van je naar boven. Dat was in mijn geval toch zo. Deze film is mijn nummer één Valentijnsfilm. Bij jou ook?

Definitely, Maybe

Éen woord: KLASSIEKER! Deze film heeft iedereen wel al eens gezien, zo niet, dan is nu hét moment. Het verhaal bestaat uit throwbacks uit het leven van papa Will Hayes. Hij zit middenin een scheiding. Zijn 11-jarige dochter wil weten hoe hij haar moeder heeft ontmoet. Maar Will maakt het zijn dochter en de kijker niet gemakkelijk. Wie van de drie vrouwen uit zijn verleden blijkt de moeder te zijn? Maak er een spelletje van met je lover op Valentijnsdag. Wie raadt het eerst? 

Hello my name is Doris

Heb je stiekem ooit je crush/lover gestalkt op sociale media gewoon omdat je maar niet genoeg van hem kreeg? De 60-jarige Doris leert de voordelen van Facebook kennen om achter haar collega John aan te gaan. Daardoor komt ze steeds beter overeen met haar jonge knappe collega. Tot op het moment dat ze hoort dat hij een vriendin heeft. We weten allemaal hoe dat voelt… A BOTTLE OF WINE PLEASE! 

Heb je al zin om één van deze films te kijken met je lief? Ik ben benieuwd voor welke jullie gaan. Of kijk ze gewoon alle vijf, the night is young

Voor wie het graag net iets minder cheesy heeft, hebben we ook nog de Netflix & Chill: voor wie geen zin heeft in Valentijnsdag-selectie!

14.02.2018
Geschreven door Phaedra Vergeylen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten