0
3

Neem je eigen geluk in handen op vrijdag de 13e

F
News

Oké, een aantal dingen ga je misschien beter uit de weg op vrijdag de 13e. Laat die zwarte katten-trui dus maar beter in de kast liggen vandaag. Gelukkig zijn er ook veel dingen die wél kan doen op vrijdag de 13e.

Brunchen met vriendinnen

Honestly, wat kan er misgaan? Door heerlijk te brunchen met vriendinnen vergeet je al snel dat het vrijdag de 13e is. Check eens onze hotspots om dé perfecte brunchplek te vinden en maak er een ongelooflijke girlsdag van. Oké, vergeet misschien toch geen bavet mee te nemen, je weet maar nooit!

Vliegen

Je leest het goed, VLIEGEN! Plan snel een last minute citytrip in naar een hippe stad om je vrijdag de 13e flawless te laten verlopen. De kans dat een vliegtuig neerstort is gigantisch klein. Het enige waar je misschien op moet letten is dat je je paspoort niet vergeet. Het overkwam Lize Feryn ook onlangs! BelmodoLars komt vandaag net terug van zijn perstrip, we wensen hem stiekem toch wel veel succes.

Charm bracelet & Wishbone

Je herinnert je de razend populaire charme bracelets wel nog uit je tienerjaren. Een trend die met ouder worden is afgenomen maar stiekem blijven we het wel cool vinden. Een mooi bedelbandje past op bijna alle outfits en je kan het helemaal personaliseren.

Hét moment om zo een bandje te kopen is natuurlijk vandaag op vrijdag de 13e! Ben je minder aan bedelbandjes dan kan je uiteraard ook een toffe wishbone ketting kopen. 

€ 246
3
Foto © Farfetch
Stel zelf je charm bracelet samen
3
Foto © Pandora

Cinema

Buiten morsen kan er op een lekkere brunch met vriendinnen weinig misgaan. Maar tijdens een avondje in de cinema moet je je helemaal geen zorgen maken. Just sit back and relax

Belmodo tip: Call me by your name!

Thuis in de zetel

Last but not least, niks zaliger dan gewoon een dagje in de zetel met films à volonté. Blijf lekker thuis in je pyjama met een goede vriendin, broer of zus of je hubby. Neem een fruittaartje en een tas chocomelk bij de hand en genieten maar! Gegarandeerd de beste vrijdag de 13e ooit.

13.04.2018
Geschreven door Phaedra Vergeylen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten