0
More than a member
9

More than a member

F
News

05.09.2017
Geschreven door Fosbury & Sons

Deel uitmaken van een creatief, inspirerend groter geheel zonder je eigenheid te verliezen, dat is wat Fosbury bedoelt met een community. Een community waar samen wordt gewerkt, gedacht, gebrainstormd en gesocialized. Meer dan een online membership.

More than a member
9
Foto © Tijs Vervecken

Connecting the dots

Bij Fosbury willen we elk individu van de community op zijn eigen unieke manier benaderen. Toch is elk Fosbury-member deel van de bigger picture waarin ze kunnen samenwerken en connecteren. De invulling kan dan wel anders zijn, maar alles speelt zich af in een omgeving die eruit ziet, voelt, ruikt en zich gedraagt als een hotel.

Fosbury mikt er dan ook op een omgeving te creëren waarin elk member zich maximaal kan ontwikkelen door het wegnemen van verschillende zorgen. Net als in een hotel zorgen deze kleinigheden voor een optimale work environment. No worries, want je klanten worden professioneel ontvangen in de lobby, pakketjes worden veilig opgeborgen aan de bali, de kuisvrouw houdt alles netjes en de wifi is altijd up and running.

Tailor made packages

Bij Fosbury is een membership meer dan een online inschrijving. Je loopt onze community binnen en samen werken we aan het pakket dat bij jou of je bedrijf past. Het gaat over meer dan enkel het meubilair en all good things take time. Daarom wordt er vaak gekozen voor een testdag. Op deze manier wordt het gevoelsmatige aspect van de samenwerking volledig aangepast aan jouw wensen en noden.

"Enriching your knowledge or just relaxing your mind." - Fosbury

Heeft jouw bedrijf een stoere vibe en horen daar felle lichten en wat muziek bij of kies jij ervoor om in alle stilte te werken met sfeerlicht? Kan allemaal en het maakt niet uit wat je bedrijf doet, enkel de state of mind moet kloppen binnen Fosbury.

More than a member
9
Foto © Fosbury & Sons
community is the new religion
9
Foto © Fosbury & Sons

Van Visitor tot Watt

Wil jij part of the community zijn voor een dag, maar houd je niet van verplichtingen? Dan kan je als visitor perfect een keer binnenwandelen bij Fosbury en kan je terecht in onze lobby om je werkdag hyperefficiënt in te vullen. Vergeet niet je plaatsje te reserveren, want everybody likes Fosbury! Deze memberships kan je verder uitbreiden tot Club of Nomad en zo kan je genieten van meer voordelen zoals het bijwonen van events, gebruik van meetingrooms of ontvangen van klanten. Als Resident kom je langs wanneer je wil, want Fosbury is your second home. Ook Atelier- en Suite-members zijn welkom wanneer ze willen en kunnen elke keer opnieuw terecht op hun vertrouwde plekje. En als Watt-member wordt jouw ruimte volledig tailor made ingevuld.

Fosbury and sons: food & interior
9
Foto © Tijs Vervecken

Members point of view

Efteling

Efteling Bureau België was sinds 2006 gevestigd in het centrum van Antwerpen aan de Meirbrug. Na 11 jaar waren we op zoek naar een kantoor met meer comfort in een meer inspirerende omgeving. Dit vonden we zeer snel bij Fosbury & Sons. Het principe van 'Working Alone Together' spreekt ons als klein team zeer aan. Het is fijn faciliteiten te kunnen delen en ons kantoor en de algemene ruimtes zien er prachtig uit! De Coffeelabs kenden we al vanuit 't Stad en schuiven hier regelmatig onze voetjes onder tafel. We hadden niet verwacht deze gastvrije insteek (Het lijkt wel een boutique hotel) te vinden als werkplek in Antwerpen. Het voelde vanaf dag 1 als thuiskomen!

Anouk Taeymans

burgerlijk-ingenieur-architect/creatief onderneemster

More than a member
9
Foto © Tijs Vervecken

Ik kan niet goed tegen routines die te lang duren. Een 9 to 5 kan niet voor mij, ik probeer dan ook aan mijn weken te sleutelen. Het is heel gevoelsmatig. Zo heb ik in Noorwegen gewerkt en gewoond en uit deze ervaring heb ik geleerd dat afwisseling je aanzet tot creativiteit. En als creatief onderneemster kan je daar nooit genoeg van hebben! Ook voor een zakenlunch reken ik op Fosbury. Je wordt zelf telkens verrast door de nieuwe menu en je weet dat je kwaliteit biedt aan je klanten. Ook het prachtige interieur zorgt voor de perfecte sfeer om mijn klanten in te ontvangen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als ik is geen zin heb om alles thuis op te ruimen voor ontvangst.

“De ruimte, dubbele hoogte, Scandinavische toets en planten. Alles is af tot de zeep in de toiletten. Vooral de zeep in de toiletten is top!” - Anouk Taeymans

Sophie Van der Stallen

HR Business Manager Microsoft Centraal en Oost-Europa

More than a member
9
Foto © Microsoft

Bill Gates introduceerde in 2008 New World of Work. Zijn manier om een antwoord te bieden op grote veranderingen die te zijn waren in de arbeidswereld. Plaats- en tijdsonafhankelijk werken is volgens hem een belangrijk instrument om ‘The War for Talent’ te kunnen winnen en de nieuwe verwachtingen en noden die de millenials meebrengen in je organisatie te incorporporeren. Vandaag wordt er bij ons nog steeds volgens deze manier gewerkt waarbij wij als werknemer de autonomie hebben om onze agenda in te vullen en te beslissen van waaruit we werken. Op deze manier is onze kantooromgeving een echte ontmoetingsplaats.

“Fosbury is een van de weinige plekken waar ik tot rust kan komen en tegelijk toch creatief geprikkeld wordt.” - Sophie Van Der Stallen

Zelf maak ik deel uit van een ‘virtueel’ team en moet dus niet echt meer op kantoor aanwezig zijn. Aangezien ik in Antwerpen woon, vermijd ik op de echte drukken dagen zoals dinsdag en donderdag liever het traject Antwerpen – Zaventem. Fosbury biedt mij de voordelen van een kantoor op fietsafstand en zorgt ervoor dat ik niet de hele dag een onderonsje houd met mijn laptop aan de keukentafel en enkel sociaal contact heb met Hera, de kat. Ook andere collega’s uit het Antwerpse hebben de Fosburyvibe te pakken en daarom kiezen we regelmatig om samen vanuit een andere inspirerende en mooie omgeving te werken. En als dat me nog niet overtuigd had, ben ik ook helemaal weg van hun koffie en lekkere lunch van Coffeelabs.

Food & interior
9
Foto © Tijs Vervecken

Omakase

Digitale productiestudio

More than a member
9
Foto © Tijs Vervecken
“Doordat er meer variatie is (dit-daar dat-daar....) is de productiveit hoger omdat men niet op dezelfde stoel moet switchen tussen die mindset-changes.” - Omakase

Investeren in een locatie in Fosbury and Sons heeft veel onverwachte goede resultaten...

We betalen misschien 20-25% meer dan voorgaande locatie maar -en dat is het plezante- de impact is veel groter dan het visuele. Een paar onverwachte neveneffecten:

  • Klanten en prospects die ons komen bezoeken hebben een "wow" effect naar het gebouw maar vooral ook naar ons die hiervoor gekozen hebben; ze vinden het een teken van positief zelfrespect en ambitie.
  • Het is voor klanten cool om te zeggen "ons agentschap zit in dat gebouw".
  • Meetings die moeilijk te plannen waren, gaan plots een pak vlotter. We hebben een strategisch voordeel doordat meetings spontaan minder bij de klant gebeuren aangezien ze met plezier weer eens naar Fosbury & Sons afreizen.
  • Motivatie van personeel is gevoelsmatig 2 tot 3 keer groter de weken na de verhuis.
  •  Er is een gezonde netwerkdrang. We verwachten meer elkaars partner te worden omdat er een gemeenschappelijke factor is: de locatie. Bedrijven die elkaar misschien argwanend bekeken als ze aan de andere kant van 't stad waren, kijken plots naar synergie omdat ze toch fysiek in hetzelfde "huis" zitten, het feit van eenzelfde huissfeer te zitten sloopt letterlijk de mentale muren en we verwachten gemakkelijker co-business te doen.
  • Meer creatieve energie. Eens bij de planten zitten, eens afgezonderd zitten zorgt voor veel variatiemomenten die de focus verleggen. Werken doet men daar, denken doet men daar, converseren hier, zich terugtrekken daar, ...
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten