0
Ontdek Belmodo's favoriete Noorderburen
17

Maak kennis met onze favoriete Noorderburen

F
News

Vandaag viert Nederland Koningsdag en daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om de coolste Instagrammers van Oranje op een rijtje te zetten. Maak je klaar voor deze indrukwekkende lijst aan influencers. Hup Holland Hup!

Anna nooshin

Anna Nooshin
17
Foto © Instagram
Anna Nooshin
17
Foto © Instagram

Moeten we dit uitleggen? Als je Anna Nooshin niet kent in de 21ste eeuw leef je echt wel onder een steen. De Nederlandse beauty met Iraneese roots werkt bij RTL als mode- en lifestyledeskundige en blogt en vlogt er op los. Op haar YouTube-kanaal deelt ze stijl-, Instagram- én carrièretips en geeft ze je daarbij ook een kijkje in haar personal life. Nog nooit van Anna gehoord? Shame on you!

NikkiE tutorials

Nikkie Tutorials
17
Foto © Instagram
Nikkie Tutorials
17
Foto © Instagram

Hoewel deze straffe madam momenteel niet meer in het o’ zo mooie Nederland vertoeft, blijft zij toch wel een van de coolest chicks on the gram. Met 9,6 miljoen abonnees op YouTube (slik!) kan ze zichzelf bijna een filmster noemen. De queen of highlighter heeft ook haar eigen make-upcollectie met het Zuid-Afrikaanse merk Ofra Cosmetics en verovert zo stap voor de stap de beautywereld.

stephanie broek

Stephanie Broek
17
Foto © Instagram
Stephanie Broek
17
Foto © Instagram

Dat Stephanie een aparte stijl heeft, valt niet te ontkennen. De Fashion Features Editor bij Glamour NL mixt en matcht kleur, printjes en oversized pieces, maar ziet er op de een of andere manier altijd mee weg te komen. Petje af!

claire lucia

Claire Lucia
17
Foto © Instagram
Claire Lucia
17
Foto © Instagram

Wanneer je Claire een beetje volgt, weet je dat ze momenteel voor anderhalf jaar in New York (populaire stad bij de Noorderburen als je weet dat Claartje Rose hier binnenkort ook naar verhuist) verblijft en daar wekelijks eens interessante vlog van maakt. Deze grave griet neemt je mee op avontuur door the city that never sleeps met een gezonde dosis Nederlandse nuchterheid. Ze deelt hierbij de beste restaurants, mooiste vintage stores en persoonlijke gevoelens. Bovendien heeft ze ook een garderobe waarvan wij maar al te graag eens enkele stuks zouden willen lenen. Opgepast, wanneer je de vlogs begint te kijken, loop je de kans lichtjes addicted te worden.

Yara Michels

Yara Michels
17
Foto © Instagram
Yara Michels
17
Foto © Instagram

Yara Michels is professioneel blogger, hoofdredactrice bij Linda Meiden, NET5 TV-presentatrice en all-round business chick. In 2009 begon ze, als een van de eerste, een modeblog in Nederland die tot op de dag van vandaag een groot succes is. Op Chapter Friday vind je de leukste hotspots, persoonlijke verhalen en stijladvies. Deze sympathieke lady mocht dus niet op het lijstje ontbreken.

Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi
17
Foto © Instagram
Negin Mirsalehi
17
Foto © Instagram

Influencer Negin Mirsalehi is Nederlands grootste blogger met meer dan vier miljoen Instagram-volgers. Met een diploma Bedrijfskunde in the pocket ging deze vrouw met ballen ruim vier jaar geleden recht op haar doel af. Ze stak al haar tijd en centen in een eigen online platform: Neginmisalehi.com. Ondertussen reist ze heel de wereld rond en sleept ze samenwerkingen in de wacht met high-end fashion brands zoals o.a. Dolce & Gabbana, Gucci en Dior.

Josje Huisman

Josje Huisman
17
Foto © Instagram
Josje Huisman
17
Foto © Instagram

Josje Huisman is geen brave huismus en was altijd al een tikkeltje rebelser dan de andere K3’tjes. Als zangeres en een echt fashion icon veroverde ze in no-time de volledige Benelux. De domineesdochter was misschien al altijd meer geliefd in België dan in Nederland en verdient daarom zeker een plekje op deze lijst.

Lizzy van der Ligt

Lizzy Van Der Ligt
17
Foto © Instagram
Lizzy Van Der Ligt
17
Foto © Instagram

Deze übercoole stylist, Lizzy Van Der Ligt, krijgt vaak de opmerking of ze onderweg is naar carnaval maar blijft toch steeds trouw aan haar eigenzinnige stijl. Met 187.900 views per week en ruim 292.000 volgers op Instagram is Miss Van Der Ligt één van de meest succesvolle bloggers van Nederland. Klein weetje, vorige week werd ze nog gespot op Coachella … can we have your life please?

Wie zijn we nog vergeten? 

27.04.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten