0
5

Lalalingerie

F
News

12.07.2017
Geschreven door Tine en Fien Prophete

Uiteraard is het belangrijk dat je je lingerie mooi vindt maar daarnaast is er ook het technische aspect. Want ondergoed is het fundament van je outfit (ook vaak van je dag trouwens).

IMG_1103
5
Foto ©
Zolang je maar de goeie maat draagt!

Wat jij goed vindt zitten, is dan weer heel persoonlijk. Draag jij voorgevormde bh’s omdat je denkt dat die meer steun geven? Niet nodig, er bestaan veel bh’s zonder vulling die je borsten zelf beter ondersteunen. Storen beugels je? Draag er dan geen. Er zijn veel bh’s zonder beugel die goeie steun geven. Vind jij een strakke rug irritant? Draag je bh dan wat losser ook al schrijven ‘de regeltjes’ je iets anders voor. Zolang je maar de goeie maat draagt!

FullSizeRender-2
5
Foto ©
FullSizeRender
5
Foto ©

Niet elke bh past onder elk kledingstuk. En niet elke borst past in elke bh. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat je je bij het kopen van lingerie best laat adviseren door vakmensen. Wij weten in een oogopslag welke maat je hebt en welk model je tietjes het beste tot hun recht laten komen.

Lingerie kopen hoeft geen marteling te zijn. Integendeel, het moet een moment van jezelf verwennen zijn. Je hebt nu eenmaal het lijf dat je hebt, je kunt het maar beter zo mooi mogelijk verpakken.

Lingerie kopen hoeft geen marteling te zijn.

Tine haar favoriete lingerie is die van La Fille d’O. Belgisch, vernieuwend en prachtig! Haar bh ‘Fast Girls’ (kennen jullie beslist, dat ene model met doorlopende beugel dat je helemaal bovenaan het artikel spot) hoort in de lingeriegeschiedenisboeken thuis. Underwear was één van de eerste winkels om La Fille d’O te verkopen, trouwens.

IMG_0708
5
Foto ©

Fien zweert dan weer bij Yasmine Eslami, een klein Frans merkje, omwille van de eenvoudige, toffe modellen in prachtige kleuren en perfecte snit (tot F-cup). Dat Yasmine een heel leuke vrouw is om mee samen te werken, is ook een pluspunt natuurlijk.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten