0
Embankment Gardens
8

La vita è bella

F
News

08.08.2015
Geschreven door Frank Symons

Vorig jaar maakte Martini haar rentrée in de Formule 1. Als hoofdsponsor draagt ons team zelfs onze naam: Williams Martini Racing.

Vorig jaar maakte Martini haar rentrée in de Formule 1. Als hoofdsponsor draagt ons team zelfs onze naam: Williams Martini Racing.

Voor, tijdens en na de wedstrijden richten we in de buurt van het circuit ook vaak een Martini Terrazza in. Dat heeft altijd weer heel wat voeten in de aarde. Ik ben verantwoordelijk voor de drinks van het Martini Terrazza bij de verschillende GP’s waaronder die van Monaco, Monza en natuurlijk ook die van Spa Francorchamps binnenkort.

Over het uitzicht vanuit mijn kantoor heb ik dan ook niks te klagen.

La vita è bella
8
Foto © Frank Symons
La vita è bella
8
Foto © Frank Symons

Het Martini Terrazza wordt dit jaar opgesteld vlakbij Luik, aan de voormalige Héliport. Vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2015 (de 2 dagen voorafgaand aan de eigenlijke race op Francorchamps) zullen we hier honderden gasten in onvervalste Martini-stijl ontvangen. Het Terrazza is overigens toegankelijk voor iedereen, dus wees welkom!

La vita è bella
8
Foto © Frank Symons
La vita è bella
8
Foto © Frank Symons

Speciaal voor de GP van België creëerde ik een nieuwe cocktail en doopte hem Eau Rouge; naar de gelijknamige legendarische bocht op het circuit van Francorchamps.

Het kind moet een naam hebben, nietwaar? Met ons Williams Martini Racing team hebben wij ook een vrouwelijke pilote in onze rangen, namelijk Susie Wolff. Zij tekent samen met Felipe & Valtteri de ontwikkelingen van onze F1-wagen uit en rijdt vaak de ‘free-practice’ op de donderdag & vrijdag voor de race. Waar zij mij de kneepjes van het racen aanleert, toon ik haar na afloop van de race even hoe ze de ‘Eau Rouge’ zelf thuis kan maken.

La vita è bella
8
Foto © Frank Symons
La vita è bella
8
Foto © Frank Symons

Eau Rouge:

- 50 ml Martini Rosato

- 20 ml Bombay Sapphire

- 25 ml Citroensap

- 10 ml Crème de mûre (of braambessensiroop)

- 3 Druppeltjes rozenwater

Doe enkele ijsblokken in een shaker, voeg alle ingrediënten toe en shake tot de shaker ijskoud aanvoelt. Giet de cocktail tenslotte door een zeef in een coupette. Cheers!

La vita è bella
8
Foto © Frank Symons
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten