0
KRJSTXMaasmechelenVillage
3

KRJSTXMaasmechelen Village: ‘A New Wave of Extraordinary’

F
News

Vanaf donderdag 12 oktober t.e.m. 31 december 2017 wordt Maasmechelen Village omgetoverd door het Brussels kunstcollectief KRJST dat al je zintuigen zal laten prikkelen.

Maasmechelen Village is een plek waar creativiteit centraal staat en gastronomie, kunst en mode in elkaar overvloeien. Zowel gevestigde als opkomende talenten in de kunst-, mode- en designwereld krijgen een kans om zich tentoon te stellen in het dorp.

KRJSTXMaasmechelenVillage
3
Foto © Alexander Popelier

La Cambre-graduaten Erika Schillebeeckx (KR) en Justine de Moriamé (JST) zorgen er tijdens ‘A New Wave of Extraordinary’ met opvallende kunstinstallaties voor dat onzichtbare ruimtes nu niet voorbij gelopen worden. “Ons doel is een unieke ruimte creëren waarin de westers magische visie van de feestdagen gecombineerd wordt met de rust en harmonie van de oosterse traditie,” zegt Justine de Moriamé. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een speciale ‘KRJSTmas tree’ tijdens de kerstperiode. Hun andere creaties die te zien zullen zijn in Maasmechelen Village bestaan uit wandinstallaties in textiel en hun kenmerkende abstracte prints, waardoor ze tot gevestigde waarden binnen de Belgische ‘Nouvelle Vague’ zijn gegroeid. Daarnaast is het kunstenaarsduo ook thuis in fotografie, 3D design en het creëren van sculpturen en schilderijen. Met andere woorden, kunstenaars die zeker eens de moeite waard zijn om te bekijken.

KRJSTXMaasmechelenVillage
3
Foto © KRJST

Drie maanden lang, 7 dagen op 7, kan jij genieten van deze prachtige kunst samen met meer dan 100 boutieks waar je je favoriete luxe mode- en lifestylemerken tot 60% voordeliger dan de aanbevolen winkelprijs kan scoren. Ideaal dus om voor al je familie en vrienden te gaan kerstshoppen!

09.10.2017
Geschreven door Nienke Iliaens
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten