0
Breaking news: H&M gaat in zee met KENZO
4

Kleur en prints bij Kenzo x H&M

F
News

H&M gaat opnieuw een collab aan met een groot high-end merk. Deze keer is het de beurt aan Kenzo. De twee giganten maakten hun eerste drie looks bekend.

Wat direct opvalt als we de foto’s bekijken, zijn de sterke dierenprints die domineren in combinatie met felle kleuren. Kenzo en H&M kozen voor jonge artiesten en creatievelingen om model te staan voor deze campagne. 

Kleur en prints bij Kenzo x H&M
4
Foto © Oliver Hadlee Pearch

Amy Sall en Juliana Huxtable zien we in matching outfits volledig in tijgerprint. Ze dragen allebei lange lederen handschoenen waarop het roze logo van Kenzo staat. De activiste en artieste stralen in hun beestige outfits.

Kleur en prints bij Kenzo x H&M
4
Foto © Oliver Hadlee Pearch

Isamaya Ffrench, een make-up artist, draagt een prachtige oversized lederen jas met een roze voering. Ook zij draagt hieronder een volledige tijgerprint ensemble.

Kleur en prints bij Kenzo x H&M
4
Foto © Oliver Hadlee Pearch

De enige man in het gezelschap is Oko Ebombo, een muzikant en performance artiest. Zijn parka wordt sowieso een bestseller met zijn verwijderbare kraag. Hij combineert de jas met een tijgerprint jeans en de gewaagde flip-flop-met-kousen-combo. 

Kenzo en H&M zijn een match made in heaven. De opvallende prints in combinatie met de felle kleuren zorgen ervoor dat de collectie opvalt en niet vlug zal vergeten worden.

De collectie zal online beschikbaar zijn en in 250 winkels over de hele wereld vanaf 3 november.

27.07.2016
Geschreven door Laura De Smet
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten