0

Joachim Badejoh is Belmodo New Talent in Trends Style Best Dressed Man 2017

F
News

6

Naast model bij Asos, vlogger en oprichter van Oriomi en iFinder is Joachim Badejoh nu ook de winnaar van de New Talent Award van Trends Style Best Dressed Man 2017. Niet enkel de outfit, maar een goede dosis ondernemerschap en personality waren nodig om deze prijs mee naar huis te mogen nemen.

Joachim Badejoh had het nooit zien aankomen: hij was op woensdag 4 oktober 2017 de grote winnaar van de Belmodo New Talent Award. Dat merk je ook aan de manier waarop hij met ons praat. De energie spat van hem af. Zijn ogen fonkelen door het grote compliment en hij kan niet stoppen met lachen. Hij voelt zich vooral zeer vereerd dat hij alles heeft what it takes to be a winner.

En dat verdient hij ook. Naast model bij Asos en YouTube-vlogger kan hij zichzelf nu ook ondernemer noemen. Na jarenlange voorbereidingen is hij trotse eigenaar van de start-up Ori Omi. Een mix van het Uber-concept en het repareren van smartphones: iPhone-reparatie op verplaatsing. Iets dat allemaal begon omdat een ingenieur ooit zijn GSM helemaal naar de vaantjes heeft geholpen. “Volgende keer doe ik het gewoon zelf,” zei hij. Zo gezegd, zo gedaan.

Ondanks het drukke leven dat Joachim leidt, heeft hij geen enkele dag het gevoel dat hij aan het werk is. Hij is bezig met dingen die hij graag doet en waar hij gepassioneerd voor is. Hij staat op en vinkt stap per stap af wat er gedaan moet worden.

Een mooie outfit hoort daar uiteraard ook bij. Uit zijn collectie van 16 zwarte T-shirts, 2 zwarte broeken en enkele zwarte sweaters kiest hij meestal een basic all black outfit. Toch komt hij zonder finishing touch van een of ander accessoire meestal niet buiten. Dat kan een jas, een tof paar schoenen of een ketting zijn. Joachim omschrijft zijn stijl als casual cool en hij zal altijd dragen wat hij zelf mooi vindt, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Op de prijsuitreiking verscheen Joachim in een kostuum afgewerkt met een kleurrijke zelfgemaakte sjaal van zijn grootste stijlicoon, zijn moeder, in een kleurrijk patroon om zijn Nigeriaanse roots in de kijker te zetten.

Belmodo mag Joachim zijn award overhandigen
6
Foto © Leyla Hesna
Abarth Best Dressed Man 2017
6
Foto © Leyla Hesna
Abarth Best Dressed Man 2017
6
Foto © Leyla Hesna
Abarth Best Dressed Man 2017
6
Foto © Leyla Hesna
Abarth Best Dressed Man 2017
6
Foto © Leyla Hesna

Zonder al te veel moeite te doen om stemmen te ronselen wint Joachim Badejoh het van de andere 9 genomineerden in de categorie Belmodo New Talent:  Gillian Vanhoenacker, Hannes Goudenys, Davey Van Rode, Bart Roman, Damien Chamballon, Pierre De Greef, Joh Tyler en Aladin Hardy. Allemaal waardige kandidaten maar ‘onze’ Joachim sprong er uiteindelijk toch tussenuit.

In de categorie Businessman wint tennisleraar John Degand. In de categorie VIP wint soulzanger, promotor en DJ Nathan Ambach, beter bekend als N8N. Hiermee volgt hij vorige winnaars Koen De Bouw (2016), Ish Ait Hamou (2015) en Bent Van Looy (2014) op.

Bekijk ook zeker de nieuwe vlog van Joachim over hoe hij de Trends Style Best Dressed Man 2017 beleefde.

Tot volgend jaar!

05.10.2017
Geschreven door Nienke Iliaens
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten