0
International Cat Day: de mooiste katten op Instagram
1

International Cat Day: de mooiste katten op Instagram

F
News

08.08.2018
Geschreven door Amélie De Rycke

Vandaag vieren we met z’n allen International Cat Day, het uitgelezen moment om de meest fotogenieke katten op Instagram op te lijsten.

@stellandleo

Uiteraard mag het Gentse kattenduo Stella en Leo in deze lijst niet ontbreken. Het zijn niet enkel mijn eigen oogappels (sorry not sorry) maar ook die van zo’n 1500 andere Instagrammende kattenliefhebbers!

@littlelordreginald

Reggie The Cat is een Brits Langhaar met een prachtige witte vacht en de meest indringene blauw-groene ogen die je ooit hebt gezien.

@pudgethecat

Slapen en donuts eten, dat is wat Pudge graag doet. Deze Perzische kattin is intussen al 8 jaar oud en nog altijd even knap!

@albertbabycat

Albert is een munchkin cat, wat zoveel betekent als een kat met korte pootjes. Bovendien heeft deze kleine rakker ook nog eens een heel erg sprekende snoet.

@venustwofacecat

Venus werd wereldberoemd door haar uitgesproken snoet die voor de helft zwart en voor de helft ros is. Venus heeft ook een broertje, Roo The Kangaroo Cat , die 2 misvormde pootjes heeft en er zo uitziet als een kangoeroe. 

@sis.twins

Ook Rusland heeft 2 famous instacats: Abyss en Iris zijn twee sneeuwwitte kattinnen met elk een groen en een blauw oog. Knap duo!

Twijfel je om zelf een kat in huis te halen? Ontdek hier 5 redenen om vandaag nog een kat uit het asiel te halen!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten