0
In de iPhone van Julie Fagerholt
5

In de smartphone van Julie Fagerholt

F
News

Onder het label Heartmade ontwerpt de Deense Julie Fagerholt jaarlijks maar liefst 6 collecties. Ze heeft het dus druk, druk, druk, maar vond toch even de tijd om aan ons te onthullen wat er in haar iPhone zit.

In 1998 richtte Julie Fagerholt haar creatieve label op onder de naam Heartmade. Twee jaar lang maakte ze enkel designs op maat voor exclusieve klanten, maar er was zoveel vraag naar ready-to-wear kleding van haar dat ze in 2000 besloot om zo’n collectie te lanceren. Ondertussen is Heartmade één van de meest exclusieve Deense luxemerken.

In de iPhone van Julie Fagerholt
5
Foto © Heartmade
In de iPhone van Julie Fagerholt
5
Foto © Heartmade

Het doel van Julie is om de kwaliteit en details van haute couture te combineren met de reproduceerbaarheid en prijs van confectiemode. Haar eerste collectie uit 2017 heet Botanical Street Luxury en combineert Londense street style met inspiraties uit botanische tuinen. Onder de designs vind je zowel comfy street looks als elegante jurken.

Ook de ‘dagpyjama’-trend waar Belmodo blogger Zoë Van Gastel het over had keert hier terug, in een blauwgrijs design met print.

In de iPhone van Julie Fagerholt
5
Foto © Heartmade
In de iPhone van Julie Fagerholt
5
Foto © Heartmade

Belmodo kreeg de kans om onze nieuwsgierigheid los te laten en een kijkje te nemen in de smartphone van Julie Fagerholt.

Laatst gesmst?

“Mijn laatste sms’je was naar mijn fotografe in verband met de fotoshoot voor de AW2017-campagne. Ik gebruik al jaar en dag dezelfde fotografe, Jette Jørs, en zij weet welke look ik goed vind voor mijn campagnes. We brainstormen vaak samen.”

Laatst gebeld?

“Dat was naar één van mijn agents: Caroline Fiers van NordiKk. We hadden het over de nieuwe AW2017-collectie, waarin we tracksuits hebben geïntroduceerd, wat een nieuwe look is voor Heartmade. Het is altijd heel interessant om te horen hoe klanten reageren op nieuwe dingen en het lijkt erop dat ze het leuk vinden, dus dat is goed!”

Hoeveel ongelezen e-mails, gemiste oproepen, ongelezen sms’jes?

“Nul. Ik probeer altijd goed bij te blijven door telefoontjes en e-mails snel en to-the-point te beantwoorden. Op die manier heb ik geen unfinished business.”

Favoriete app?

“Instagram. Het is ene heel goede manier om bij te blijven met wat er in de modewereld gebeurt, maar ook wat er gaande is bij onze klanten, ambassadeurs en natuurlijk ook vrienden en familie. Op dit moment is onze laatste Instagram-post een foto waarbij we vermelden dat we onze AW17-collectie zullen tonen in Hotel Saint-Marc in Parijs. Ik gebruik Instagram om te communiceren over Heartmade als merk, over inspiratie, nieuwe collecties en mijn favoriete looks.”

Wat is je homescreen/lockscreen foto?

“Een foto van mijn twee dochters, Amalie en Bex. Het is een vakantiekiekje van Oman, waar we naartoe gingen om Kerstmis en Nieuwjaar te vieren met de hele familie.”

Laatst geluisterd?

“Het laatste nummer dat ik beluisterde is ‘I feel it coming’ van The Weeknd.”

Smartphone-hoesje?

“Mijn telefoonhoesje is van Gucci!”

Ontdek hier de nieuwste Heartmade collectie, die je kan kopen in NordiKk (Brussel), Damoy (Antwerpen), L’une L’autre (Edegem) en Sunday Rose (Lokeren).

Happy shopping!

16.03.2017
Geschreven door Johanna Linsingh
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten