0
1

Ikea heeft een eigen webshop

F
News

09.02.2018
Geschreven door Laura Lurquin

Ikea heeft het ein-de-lijk gedaan: de Zweedse meubelgigant lanceerde gisteren de Belgische webshop. Hoera!

Sinds gisteren is het gedaan met uren aanschuiven in files, rondlopen in drukke winkels en eindeloos zoeken naar spullen in het doolhof dat wij ‘Ikea’ noemen. Klinkt dramatisch maar voor sommige mensen is een bezoekje aan de betaalbare decoshop een ware nachtmerrie … tot nu! Vanaf nu kan je je Billy-kast gewoon bestellen vanuit je luie zetel.

De webshop bevat 7500 artikels. Wowzers! Daarmee biedt IKEA.be  het grootste assortiment interieurartikelen op de Belgische markt aan.

Het extraatje? De levertijd is ultrasnel (tussen 2 en 6 dagen afhankelijk van het artikel) en de verzendkosten liggen tussen de € 4,99 en € 229,00, afhankelijk van het gewicht van de bestelling.

"De webshop is een aanvullend aanbod op IKEA-winkels, die de kern blijven van de klantervaring. De wereld evolueert. Onze klanten ook. We voegen de online winkel toe om beter in te spelen op de behoeften van onze klanten."

Om de goede werking van de online winkel te verzekeren, heeft IKEA België al meer dan 120 extra werknemers aangeworven. Wie nog een jobke zoekt … 

Eén nadeel aan de e-shop: je krijgt natuurlijk geen Zweedse balletjes terwijl je aan het shoppen bent. 

Vertaald door Laura Lauwereys
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten