0
Ik koop Belgisch: op z'n Gents
1

Ik koop Belgisch: op z'n Gents

F
News

11.07.2018
Geschreven door Amélie De Rycke

De Gentse Feesten, dat is 10 dagen lang plezier in een van de mooiste steden van’t land! In een van deze Gentse merken val jij in het feestgedruis alvast niet uit de toon.

Angel Foréver

Angelique Foré, de ambitieuze madam achter Angel Foréver (én Belmodo founder) lanceerde in april haar allereerste T-shirtcollectie, waarvoor de haar inspiratie haalde bij friends and family. De T-shirts zijn 100% Belgisch, ze worden geproduceerd bij Stanley & Stella in Antwerpen en het Gentse Suburban stond in voor het borduren van de quotes.

Shop de T-shirts exclusief bij A Suivre voor € 49,00.

Mooiloop

Alison Van Autreve en rechterhand Florence Debruyne runnen samen Mooiloop, het Gentse label dat door Alison’s mama gestart werd. Je herkent items van Mooiloop aan hun uitstekende kwaliteit en verfijnde prints.

Shop Mooiloop in hun winkel: Lange Kruisstraat 7, 9000 Gent.

Cesar Casier

Ook het bekendste mannelijke model van België heeft al een aantal jaar een kledinglabel op z’n naam staan. Cesar Casier ontwerpt uniseks T-shirts, sweaters en caps, telkens met een toffe onliner of quote

Shop de items van Cesar Casier online hier.

Six Edges

Six Edges is het edgy (what’s in a name) mannenlabel van Ulrike De Maeseneire dat klassiekers op een vernieuwde manier brengt. De items worden ontworpen met de actieve, creatieve man in het achterhoofd en zitten heerlijk comfortabel.

Shop Six Edges online hier.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten