0
Handtassen van gerecycleerd leder
4

Ik koop Belgisch: jong talent op onze radar

F
News

Een gloednieuw modelabel is gelanceerd! Het originele idee om weggegooid leder te recupereren tot fabulous handtassen kwam van de Antwerpse Laura Van den Noortgate en Jamilla Boujouh.

Statie Twee staat voor ‘een tweede leven’. De allereerste collectie bestaat uit een handtassenlijn waarvoor Laura en Jamilla maar al te graag de containers indoken. Daarom kreeg de lijn de naam ‘Contain’, vernoemd naar de plek waar ze hun eerste stukken leder vonden. De twee chicks geven een hele nieuwe betekenis aan ‘dumpster diving’!

Handtassen van gerecycleerd leder
4
Foto © Statie Twee
Handtassen van gerecycleerd leder
4
Foto © Statie Twee
Handtassen van gerecycleerd leder
4
Foto © Statie Twee

De collectie bestaat uit zes verschillende modellen handtassen, een rugzak en drie portemonnees. Het leuke aan Statie Twee is dat elk stuk uniek is. 

Waarom wil je een handtas van Statie Twee?

De handtassen zijn 100% duurzaam! Je zou denken ‘recuperatie, zijn het dan tweedehands stukken? No way! Elk stuk is vervaardigd uit een perfect kwalitatief stukje leder dat nog niet eerder werd gebruikt. Statie Twee geeft stof en leder een twee leven … én het resultaat mag er zeker wezen. De minimalistisch handtassen zijn meteen herkenbaar en helemaal uniek! Zie jij jezelf al rondlopen met een Statie Twee handtas?

Beschikbaar vanaf € 260 bij Statie Twee (Statiestraat 124, 2600 Berchem)

06.03.2018
Geschreven door Phaedra Vergeylen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten