0
8

Ik koop Belgisch: deze juwelen krijgen wij graag voor kerst

F
News / Wishlist

Wij houden van bling-bling onder en in de kerstboom. Deze Belgische juwelen zien wij maar al te graag blinkend uit onze kerstcadeaus tevoorschijn komen.

Je kan nooit te veel juwelen hebben. Kerstmis is het ideale moment om een wishlist samen te stellen met jewelry pieces die je als cadeau wil krijgen. Wij zorgen met deze Belgische juweelmerken alvast voor wat inspiratie. Schuif je hubby of zus deze lijst toe en je bent al zeker van minstens één geslaagd kerstcadeau. 

Diamanti Per Tutti

Het liefst zetten we de hele Black Tulip-collectie van Diamanti Per Tutti op onze wishlist. Maar als je iets écht leuk vindt, than you should put a ring on it, dus gaan we voor de Flame Ring en de Black Parrot Ring.

diamantipertutti
8
Foto © Diamanti Per Tutti

Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix is begonnen met een Christmas countdown, volg zeker hun Instagram-account voor leuke kerstverrassingen. Het merk viert kerst dit jaar niet in de klassieke rode en groene tinten, maar knalt met shining fuchsia en neon emerald. We like!

wh
8
Foto © Wouters & Hendrix

Tiroir de Lou

Wie houdt van handgemaakte en unieke juweeltjes in zilver en goud kan zijn hartje ophalen bij de ontwerpen van Tiroir de Lou.

tiroirdelou
8
Foto © Tiroir de Lou

Brume de Longueville

Bij Brume de Longueville vertellen ze graag verhalen via juwelen. Hun creaties hebben een zeker ‘je-ne-sais-quoi’-gehalte met de nodige kleurrijke details.

Verwacht jezelf aan een mist of brume van juwelen met halfedelstenen, bladgouden parels, kristallen parels en fantasieparels. Ga langs in een van de winkels om de ontwerpen uit te kiezen. 

Schermafbeelding_2018-12-11_om_10
8
Foto © Brume de Longueville
brume_de_longueville
8
Foto © Brume de Longueville

QTZ

Zoals de uitspraak van de naam QTZ al doet vermoeden, zijn de juwelen echte cuties. Wij zijn helemaal verliefd op deze speelse en kleurrijke ontwerpen. Cute but with an edge.

QTZ
8
Foto © QTZ

I.Ma.Gi.N. Jewels

Wij pronken graag met alle juweeltjes van I.Ma.Gi.N jewels tijdens de feestdagen en nog lang daarna. De tijdloze ontwerpen en elegante stijl maken elk ontwerp een must-put-this-on-the-wishlist juweeltje.

Met de Co Luna Ellipse-necklace en de Bo Star Diamond earrings straal jij niét als een diamond, maar wel als een echte Christmas star

imaginjewels
8
Foto © I.Ma.Gi.N. Jewels

Met deze Belgische juwelen is iedereen tevreden op Kerstmis.

Meer juwelen-inspo lees je hier:

11.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten