0
1

Iedereen first row bij Chanel

F
News

12.07.2016
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

HTC stelde met trots hun HTC Vive voor tijdens de Wafel Press day, een virtual reality systeem die veel toekomst biedt. Ook in de wondere wereld van de mode!

Thomas Van der Plaetsen, die recent Europees kampioen werd in de Tienkamp, is alvast enthousiast. Ook hij ziet veel voordelen aan het nieuwe concept. Zo kan je volgens hem gewoon worden aan extreme situaties, zoals bijvoorbeeld polsstokspringen. 

Of stel je voor dat je voor de eerste maal moet spreken voor een groot publiek. Met de virtual reality bril kan je toch al een indruk krijgen op voorhand hoe dat zal zijn.

Ik mocht de HTC Vive uittesten en dook onder water met een walvis, mocht zombies neerknallen en robots neerhalen in de ruimte. Wie ooit de kans krijgt: zeker doen! Sooooo much fun

Maar wat ons natuurlijk het meest interesseert, zijn de toepassingen in de mode-industrie. Zal het binnenkort mogelijk zijn om allemaal front row een modeshow mee te maken? Of zijn we misschien wel allemaal aanwezig op de voorstelling van een nieuw product? Mischien zitten we binnenkort wel samen met de interviewer in de kamer met Karl Lagerfeld.

Voor wie creatief is: de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kan je bijvoorbeeld een juwelen- of schoenenontwerp maken ... in de ruimte waar je staat. Je kan je design ontwerpen en er tegelijk rondstappen en zo je idee uit elke mogelijke hoek bekijken. Combineer dat dan nog eens met 3D-printen en je maakt in geen tijd je eigen collectie. Of misschien ben ik nu wel een beetje hard van stapel aan het lopen? 

Oh, the opportunities! 

Kleine opmerking: de HTC Vive is wel degelijk een duur grapje. Dus misschien nog niet meteen voor in je eigen huiskamer, maar ik zeg het je: het komt er aan! 

En wie toch zo'n hebbeding in huis heeft ... wanneer mag ik nog eens komen gamen? #hooked

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten