0
Hotties van MFW
14

Hotties van MFW

F
News

We kijken niet enkel uit naar de Fashion Weeks voor de nieuwe modecollecties maar ook voor some hot eye candy. Deze Italiaanse binken kan je spotten op en naast de catwalk!

Milaan Fashion Week showt niet enkel de nieuwste Italiaanse mode maar ook magnifieke, Italiaanse modellen waar je van gaat kwijlen. Boek nog snel een ticket om te genieten van al dat moois!

Alessio Pozzi

Alessio is zeker de it-jongen van de laatste jaren. Ook merken als Calvin Klein, Moschino en Brioni zijn helemaal verzot op hem. Hij draait de gekste ontwerpen zonder verpinken en verovert de modewereld als geen ander mannenmodel. Bezoek zeker zijn Instagram-account waar hij 79.900 volgers telt en je trakteert op foto’s waar je hart sneller van gaat slaan.

Hotties van MFW
14
Foto © Designsfever
Hotties van MFW
14
Foto © Designsfever
Hotties van MFW
14
Foto © Designsfever

Fabio Mancini

Hotties van MFW
14
Foto © Zeybra

Fabio werd wel in Duitsland geboren maar is getogen in Italië. Een echte Italiaan met veel furie en een paar donkere kijkers! Fabio was het 1e Italiaans model dat voor Giorgio Armani en Emporio Armani liep tijdens zijn 1e Fashion Week-seizoen en werd meteen hét gezicht van de verschillende lijnen van Armani. Hij liep ook al mee in shows van Dolce & Gabbana, Vivienne Westwood en Dirk Bikkembergs. Je kan hem volgen via Instagram waar hij een knappe 23.500 volgers heeft. See you on the runway!

Hotties van MFW
14
Foto © Emporia Armani
Hotties van MFW
14
Foto © Fausto Di Pino

Emanuele Fiore

Deze knapperd heeft 28.000 volgers op Instagram door zijn foto’s waarvan je het warm krijgt. Hij is geboren in Turijn, Italië. Een rasechte Italiaan in vlees en bloed. Hij werd bekend toen hij het programma "L'uomo Ideale d'Italia" (De ideale Italiaanse man) won toen hij pas 18 was. Zijn lovable friends stuurden zijn foto’s naar verschillende modellenbureaus toen hij nog op de schoolbanken zat en ondertussen is hij doorgegroeid tot 1 van de topmodels of the world

Hotties van MFW
14
Foto © Listal
Hotties van MFW
14
Foto © Listal

Elia Cometti

Hotties van MFW
14
Foto © Thisiswhyimlonely

Dit knap Italiaans model Elia Cometti is al 6 jaar een naam die backstage niet weg te slaan is tijdens Fashion Week en telt wel 29.900 volgers op zijn Instagram-account. Alsof zijn knappe lichaam en koppie nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, is hij ook nog een voetbalspeler.

Zijn eerste modeshows ever waren die van Emporio Armani en Giorgio Armani. Sindsdien vochten merken als Dolce & Gabbana, D&G, Just Cavalli, Frankie Morello en Moncler Gamme Bleu om hem op hun catwalk te hebben. 

Hotties van MFW
14
Foto © D’Men
Hotties van MFW
14
Foto © D’Men

Matteo Guidarelli

Met zijn 18.000 volgers op Instagram is Matteo goed bezig met zijn modellencarrière. Dolce & Gabbana stuurde deze Italiaanse lekkernij shirtless het podium op en sindsdien is de wereld in love with him. Wij begrijpen het helemaal! Kijk uit voor dit topmodel want hij zal dit jaar de catwalks lopen van alle grote namen!

Hotties van MFW
14
Foto © Fashionmodel
Hotties van MFW
14
Foto © Fashionmodel
01.03.2016
Geschreven door Stef Poortmans
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten