0
3

Hier vier jij oudjaar 2018 in Gent

F
News

Wil je de overgang van oud naar nieuw dit jaar graag vieren in het gezellige Gent? Hier vind je de leukste plaatsen om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Make it pop!

Zin in een kleurrijke en extravagante start van het nieuwe jaar? Dan is de New Year’s Eve carnival van Poplife in de Vooruit in Gent het perfecte feestje voor jou. Kleed jezelf over the top en make it pop! Of het hier nu gaat over het poppen van champagneflessen, vuurwerkstokjes of felle kleuren: alles kan. 

Rock 'n roll

Ook voor de rockfans onder ons is de Vooruit de place to be op oudejaarsavond. Hindu Nights zorgt voor een goeie mix van rock-’n’-rollmuziek van de jaren 60 tot nu om het nieuwe jaar al dansend in te zetten.  

poplife2017_1
3
Foto © PopLife

Walking dinner en dancing party

GANKdeLUX is een evenement van LUX Gent in samenwerking met White Cat. Hier staan de beste underground tunes op het menu. Voor het technofeest van start gaat, is er ook een écht menu voorzien in de vorm van een exclusief walking dinner. Terug te vinden op het buffet: vijf luxehapjes, een vijfgangenmenu en dessert met koffie.

Dit nieuwjaarsdiner is wel voor de snelle beslissers, want er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar. Het dansfeest erna is gelukkig wel unlimited toeGANKelijk.

Eat, don't sleep, rave, repeat

In Kompass Klub voorzien DJ’s zoals Dave Clarke, Rebekah, Massimo Mephisto, Tom Dazing en Cellini de nodige techno beats om al ravend het oude jaar uit te dansen.

Vuurwerk

Last but not least een klassieker die op oudjaar niet mag ontbreken: spetterend vuurwerk. Afspraak om middernacht op de Wiedauwkaai 49 om zicht te hebben op het lichtspektakel. Zie samen met de vuurpijlen al jouw zorgen uit 2018 wegvliegen zodat je helemaal klaar bent voor een schitterend 2019!

NieuwjaarGent2
3
Foto © Visit Gent

Wij wensen jullie een spetterende avond en een nog fantastischer 2019 toe!

08.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten