0
4

Hier vier jij oudjaar 2018 in Antwerpen

F
News

Wil jij dit jaar afsluiten met zicht op de lichtjes van de Schelde terwijl je in de straten van Antwerpen verdwaalt? Hier verzamelen we de leukste plaatsen om dat op een stijlvolle manier te doen!

Hier las je al op welke plekken in Gent je Nieuwjaar 2019 goed inzet. Deze week is het de beurt aan Antwerpen. Oh lieve vrouwentoren, waar moeten we naartoe op nieuwjaarsnacht?

Party for millennials

Op nieuwjaarsnacht mag het wat luxueuzer zijn dan de wekelijkse zaterdagnacht op de dansvloer. Oudjaar ’18 zorgt hiervoor met de ‘millennium nacht’ in de Waagnatie. 

Je kan all the way gaan voor een full-option culinair diner, vuurwerk én party van 19:00 tot 06:00 of na het eten aansluiten op de dansvloer vanaf 23:30. Tickets met alles erop en eraan kosten € 136. Om alleen te komen feesten betaal je € 60. 

waagnatie
4
Foto © Oudjaar 2018

Dansen in de serre

Plein Publiek, de party hotspot in Antwerpen bij uitstek, verhuisde dit jaar naar de D’Herbouvillekaai op het circulaire zuid. Het succesvolle concept bleef gelukkig hetzelfde en met oudjaar organiseren ze weer een feestje om u tegen te zeggen.

In de prachtige serre kan je vanaf 19:00 aanschuiven voor een topetentje. Hou de site en de Facebook-pagina zeker goed in de gaten de komende weken, want vorig jaar waren de ‘dinner & dance’-tickets in no time uitverkocht!

Kan je geen plaats aan de eettafel bemachtigen, dan kom je daarna gewoon je good vibes voor het nieuwe jaar verspreiden tijdens het dansen. Be there or be square.

NYE2018pleinpubliek2
4
Foto © Plein Publiek

New York vibes

In Antwerpen Noord kan je het nieuwe jaar inzetten in MEATPACK. De locatie is een oud industrial warehouse dat New York helemaal naar Antwerpen brengt. Stay tuned voor meer informatie over de DJ’s van deze nieuwjaarsnacht!

Ice, ice, baby!

Op zoek naar een rustige manier om nieuwjaarsavond door te brengen? Dan moet je op de schaatsbaan van het Steenplein zijn. Naast het grote reuzenrad, dat de kerstmarkt op die plek elk jaar typeert, kan je al schaatsend het nieuwe jaar inglijden.

De schaatsbaan is geopend tot 00:00. Hieronder een tip voor wat je daarna kan doen!

Vuurwerk

Iedereen die in Antwerpen nieuwjaar viert, kan dit prachtige lichtspektakel met zicht op de Schelde niet missen. Exact om middernacht schieten de vuurpijlen de lucht in. De perfecte plaats om je beste wensen voor het nieuwe jaar uit te spreken én om veel nieuwjaarskussen uit te delen.

Je kan het vuurwerk het best bezichtigen vanop de wandelbrug aan het Zuiderterras en op de Boeienweide op Linkeroever. Vanaf 23:00 vindt op die weide een verrassingsoptreden plaats! Geraak je niet op een van deze twee plaatsen? Het vuurwerk is gelukkig vanaf zowat elk plekje op de kaaien zichtbaar.

vuurwerkantwerpen
4
Foto © Visit Antwerpen

Waar in Antwerpen komen we jou tegen op oudejaarsavond? 

09.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten