0
1

Hier ga je afterworken in de winter

F
News

02.12.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Een gezellige aperitiefmoment met collega’s en vrienden na een drukke werkdag is niet enkel in de zomer maar ook in de winter fijn. Afterworkparty’s breken de werkweek, maar niet de nachtrust. Vijf (alternatieve) winterbars in het Gentse die vroeg de deuren openen zodat jij de volgende ochtend fris naar het werk kunt.

 

Babbeltje, hapje, drankje na het werk

Peaberry Coffeer Bar

Elke derde donderdag van de maand organiseert de koffiebar Peaberry een afterwork. Hapjes, koffie, wijn, bier en een chocolademelk +18. Eigenares Laurence ontvangt je tot en met 20 uur met open armen.

  • Limburgstraat 24, 9000 Gent

Illie Mangaro

Zin om eens een originele activiteit te doen met je collega’s na het harde labeur? Dan zit je bij Illie Mangaro, een foodconcept dat je wil laten kennismaken met de wereldkeuken, goed. Eigenares Ilse Cuvelier deelt de kennis die ze opdeed tijdens haar wereldreizen tijdens de kookworkshops die ze met veel passie geeft. Wat dacht je van Smiling Thailand, Bella Italia of Pittig Marokkaans? De exacte data vind je hier. De workshops gaan van start om 18u30 en eindigen om 22 uur. Kook, proef & smile!

  • Sassavaartstraat 47, 9000 Gent

NOAH

Aan de Handelsdokkaai dobbert de ark van NOAH, een lunch en latenight aperobar op het water. Een zorgeloos vakantiegevoel overmant je wanneer je deze plek betreedt. Op donderdag en vrijdag kan je tot en met 22 uur aan boord gaan voor drinks & bites.

  • Handelsdokkaai 3, 9000 Gent

André

André is een aperobar die begin dit jaar de deuren opende in het Patershol. In een exotisch interieur geniet je hier vanaf 16 uur tot middernacht van drinks & deuntjes. Cheers!

  • Oudburg 90, 9000 Gent

Oude vismijn

Wil je echt een beentje smijten? Trek dan op 7 december – voor de allerlaatste keer – naar de Oude Vismijn in het historisch centrum voor een (gratis!) swingende afterworkparty. Happy Hour van 19 tot 20 uur. Het concept zal waarschijnlijk verhuizen naar een locatie aan de rand van Gent die nu nog niet gekend is. To be continued.

  • Rekelingestraat 5, 9000 Gent
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten