0
Elisa kookt Het ontbijt BELMODO
4

Het ontbijt

F
News

20.04.2015
Geschreven door Elisa kookt

Heel blij dat ik mijn persoonlijke speeltuin met jullie mag delen!

Hello! Heel blij dat ik mijn persoonlijke speeltuin met jullie mag delen! De komende 2 weken nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen in mijn habitat. Ik start, hoe kan het ook anders, met het ontbijt. Aangezien ik een ochtendmens ben, hou ik enorm van het ontbijt en mijn ochtendritueel. Ik begin de dag met de sociale media uit te pluizen terwijl iedereen nog slaapt. Als dat achter de rug is, ben ik klaar om mezelf en mijn gezinnetje te voorzien van de nodige health shots.

Toen we 2 jaar geleden stopten met roken, was de stap klein naar gezonder eten. Deels omdat we bang waren om te verdikken, wat helaas ook gebeurde. En uiteraard zijn we ook hervallen. Maar ondertussen zijn we echte niet-rokers en de gewoonte om gezond te ontbijten is overeind gebleven. Welkom aan mijn ontbijttafel deze week! Maandag is steevast een detox dag ;) En dan heb ik grote nood aan een helgroen sapje.

Elisa kookt Het ontbijt BELMODO
4
Foto © Elisa kookt Het ontbijt BELMODO

Op dinsdag is het vaak erg druk voor mij dus maak ik opnieuw snel een sapje. Maar dan wel met wat meer fruit. Tip: een rood gekleurd sapje maakt de kinderen blijer!

Woensdag ben ik thuis en hoef ik niet naar de school waar ik part-time werk en daar profiteer ik van om allerlei lekkers te maken om de rest van de week mee door te komen zoals pannenkoeken, chiapudding, havermoutmelk, quinoa met frambozen, granola en boekweitpap.

Elisa kookt Het ontbijt BELMODO
4
Foto © Elisa kookt Het ontbijt BELMODO

Op donderdag en vrijdag staan sapjes zeker ook op het menu maar meestal eet ik daarbij granola of een chiapudding of iets anders dat ik gemaakt heb tijdens mijn vrije woensdag.

Tijdens het weekend laat ik mij meestal gaan en geniet ik dubbel en dik van het heerlijke zuurdesembrood van De Superette of Le Pain de Sebastien.

Elisa kookt Het ontbijt BELMODO
4
Foto © Elisa kookt Het ontbijt BELMODO

Vandaar de nood aan detox op maandag ;) De volgende keer mag je een aantal recepten van gezonde gerechten en sapjes van mij verwachten!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten