0
Het Bucketlist Boek
1

Het Bucketlist boek

F
News

Iedereen heeft er wel eens last van, de dagelijkse sleur… especially on Mondays!

Elise De Rijck vond het tijd om daar iets aan te doen. Ze stelde voor zichzelf een bucketlist samen met dingen die ze per se wil doen voor ze 30 wordt. Zo kreeg ze meer dan 12.000 mensen op de been om een spelletje verstoppertje te spelen in Ikea, liet ze zich hypnotiseren en legde ze een slang in haar nek.

Ze besloot ook anderen te helpen en schreef een boek, het Bucketlist boek.

Een bucket list, een lijstje met de dingen die je moet gedaan hebben voor je het loodje legt. Iedereen zou er eentje moeten hebben, maar hoe je dit lijstje samenstelt met haalbare plannen is niet zo eenvoudig. Elise De Rijck maakte een lijstje met 500 ideeën, haalbaar voor jong en oud. Een portie lef en motivatie is vereist!

Sommige opdrachten zijn gemakkelijk uit te voeren, andere zijn dan weer een grotere uitdaging, maar vaak zijn dit net de dingen die je leven het meest verrijken.

 Een koe melken, een boek schrijven, met een tandem fietsen, een taart in iemands gezicht gooien, kussen onder de Eifeltoren of op de top van een berg staan, het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 500 ideeën in dit boek. Je kan de lijst nog verder uitbreiden door je persoonlijke dromen toe te voegen op de daarvoor voorziene pagina’s.

In the end we only regret the chances we didn’t take. Gewoon doen!

Vergeet zeker niet langs te gaan op de Ladies Night van de Boekenbeurs. Elise De Rijck zal er vanaf 21 uur op de stand van Lannoo aanwezig zijn! 

26.10.2015
Geschreven door Griet Demuynck
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten