0
Happy Holidays
7

Happy Holidays

F
News

24.12.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Kerstmis staat voor de deur en het einde van het jaar is in zicht, dat betekent maar één ding: Happy Holidays!

It’s the most wonderful time of the year! Niets zo fijn als gezellig samen Kerstmis vieren, terugblikken op de belangrijkste gebeurtenissen van het voorbije jaar en al reikhalzend uitkijken naar alles wat 2017 voor ons in petto heeft!

Belmodo blijft ook in 2017 verantwoordelijk voor jouw daily dose of inspiration. Van mode en beauty tot hotspots en blogs van onze Belmodo Crew, wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte blijft van alles wat er beweegt in de fashion & lifestyle scene. Bovendien gingen mijn Franstalige fashion partner in crime Elsa en ikzelf op zoek naar 10 Belgische personalities die jij in 2017 in het oog moet houden.

Happy Holidays
7
Foto © Dirk Alexander
Happy Holidays
7
Foto © Dirk Alexander

Het is een heel divers groepje dat één ding gemeen heeft: ze zitten allemaal nog net under the surface. Al deze mensen bezitten een fantastisch talent dat wij met Belmodo op de kaart willen zetten. Wat ik het meest aan hen apprecieer is het feit dat ze allemaal hun weg zoeken, zonder in te boeten aan kwaliteit. Ze nemen hun tijd om hun eigen koers te varen en bewaren op die manier hun eigenheid. Net daarom (her)introducten we Camille Botten, Elena Vasilieva, Audrey Borély, Marie Wynants, Jon Tyler, Zoey Hasselbank, Léonneke Derksen, Lieselot Cosijns, Marine Gabaut en Charlotte Everaert. We blikten met elk van hen terug op 2016 en polsten naar hun projecten voor 2017. De interviews met hen mag je in de komende weken op Belmodo verwachten!

Elsa en ik namen 2016 zelf ook nog even onder de loep en stelden alvast onze doelen voor het komend jaar. What about you?

Happy Holidays
7
Foto © Dirk Alexander

Tiany Kiriloff

Goede voornemens

  • Mijn gsm iets vaker uitschakelen.
  • Meer tijd nemen om te gaan joggen.
  • Vaker editorials brengen op Belmodo.
  • Nog meer jong Belgisch talent in de kijker zetten op Belmodo.

Hoe kijk je terug op 2016?

“2016 was best wel een choquerend jaar. De gebeurtenissen overal ter wereld doen me vooral beseffen dat ik meer moet leren genieten in het leven en dat ik voldoende tijd moet nemen voor mijn gezin. Het was ook niet echt een gunstig jaar voor mijn lichaam. Allerhande kleine kwaaltjes staken het hele jaar door de kop op. Beter in 2017!”

Hoogtepunt van 2016

“De lancering van Belmodo Belgique. Het was een droom om ooit met Elsa te kunnen samenwerken, ik was dan ook ongelooflijk gelukkig toen ze me belde om te zeggen dat ze graag Belmodo Belgique mee op poten wilde zetten.”

Werk van maken in 2017

“Ik wil nog meer creatief uit de hoek komen op Belmodo. Het zou fijn zijn als we nog vaker editorials konden brengen. Zeker op vlak van fotografie wil ik dat onze eigen content meer primeert.”

Happy Holidays
7
Foto © Dirk Alexander

Elsa Fralon

Goede voornemens

  • Stoppen met roken.
  • Niet langer geld uitgeven aan prullen..
  • Belmodo Belgique even groot maken als Belmodo België.
  • Dress like a woman.

Hoogtepunt van 2016

“Het opstarten van Belmodo Belgique, zonder twijfel. Dit is voor mij een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Het is zowel beangstigend (door de grote verantwoordelijkheid) als opwindend. Dankzij deze carrièreswitch heb ik opnieuw de energie gevonden die ik hiervoor verloren was.”

Werk van maken in 2017

“Belmodo Belgique nog verder uitwerken. De basis is er al, nu wil ik graag de content nog meer uitdiepen en nieuwe inspirerende mensen voorstellen. Ik wil ons publiek verder uitbreiden, zodat ook de mensen in Wallonië deel laten uitmaken van de Belmodo-familie.”

Hoe kijk je terug op 2016?

“2016 was een jaar vol veranderingen. Ik ben gestopt met een job die mij geen toekomst meer bood en ging nieuwe uitdagingen aan. Verder deden de gebeurtenissen in 2016 me ook realiseren dat het de kleine dingen in het leven zijn die belangrijk zijn. Mijn zoon, mijn familie, mijn gezondheid … Ik besef meer dan ooit dat zij op nummer een staan!”

Happy Holidays
7
Foto © Dirk Alexander
Happy Holidays
7
Foto © Dirk Alexander

Last but not least willen Elsa en ik jullie in naam van de volledige Belmodo-team bedanken voor het voorbije jaar en wensen we jullie het allerbeste toe in 2017. Bedankt om deel uit te maken van de Belmodo family!

Happy Holidays to all of you and keep spreading the love!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten