0
Gloednieuw yogalabel: Yoga By Julz
5

Gloednieuw yogalabel: Yoga By Julz

F
News

Julie De Laet kwam met haar eigen kledinglabel op de proppen: Yoga By Julz. Hiermee wilde ze yogakledij creëren in rustgevende kleuren.

Dag Julie. Ik val maar meteen met de deur in huis: Hoe kwam je op het idee om een yogakledinglabel op te starten?

Omdat ik zelf al heel lang yoga doe, maar niet professioneel hoor. Ik zag iedereen rond mij voornamelijk in het zwart ofwel zo’n flashy outfit die totaal niet past bij de rustgevende invloed van yoga. Er waren geen rustige, zachte kleuren. Toen dacht ik: Dat moet anders kunnen. Eerst wilde ik het voor mezelf kopen, maar ik vond online niet echt wat ik zocht.

Ben je zelf een fervent sporter?

Ja, ik ga af en toe joggen. Ik heb ook al verschillende bootcamps gedaan. Momenteel volg ik een yoga teacher training. Niet per se om les te geven, maar vooral om mij er nog meer in te kunnen verdiepen. Ik ben altijd al sportief geweest. Vroeger heb ik nog gehockeyd, en ik heb ook al de ten miles meegedaan.

Gloednieuw yogalabel: Yoga By Julz
5
Foto © Yoga By Julz
Gloednieuw yogalabel: Yoga By Julz
5
Foto © Yoga By Julz
Gloednieuw yogalabel: Yoga By Julz
5
Foto © Yoga By Julz

Hoe vaak per week doe je aan yoga?

Twee à drie keer per week. Ik probeer twee keer per week naar de les te gaan en soms doe ik het ook thuis op mijn eentje.

Ben je vaak bezig met mode?

Ik probeer er wel mee bezig te zijn. Ik shop heel graag, maar wat ik het tofste vind, is om naar mensen te kijken. Zo zit ik in Antwerpen bijvoorbeeld vaak op het terras te kijken naar de outfits van voorbijwandelende mensen. Ik vind het super om te kijken, vooral op zaterdagochtend. Iedereen loopt er zo fashionable bij. Daarnaast lees ik ook veel modemagazines, en ben ik een fervent gebruiker van Pinterest. Voor ik dit label opstartte, heb ik altijd in pr en marketing gezeten. Dit doe ik nog altijd. Ik ben nog steeds full-time marketingmanager bij ProNails. Ik ben dus wel bezig met beauty en fashion.

Je bent duidelijk bezig met gezondheid. Lichaam en geest gaan hand in hand. Heb je bepaalde beautyroutines waar je aan vasthoudt?

Ik heb zelf lang bij Coty gewerkt, waaronder ook voor Lancaster. Ik ben een freak als het aankomt op zonnebescherming, ik zou nooit buitenkomen zonder zonnebescherming op mijn gezicht. Iedereen die mij kent, weet dat ik dat altijd bij me heb in mijn handtas, zelfs in de winter!

Verder doe ik af en toe een peeling. Ik ga ook nooit met make-up slapen. Hoe laat ik ook thuiskom, ik zal er altijd voor zorgen dat ik mijn gezicht reinig.

Hoe ziet je dagelijkse beautyroutine eruit?

Ik begin elke ochtend met het reinigen van mijn gezicht. Daarna gebruik ik een  tonic, dan serum en een dagcrème. Ik gebruik niet veel make-up, enkel een klein beetje foundation, blush en mascara. Ik heb een dochter van 1 jaar, dus ik heb geen tijd om uren voor de spiegel te staan. Het moet allemaal rap rap gaan, maar het moet wel gebeuren. 

Gloednieuw yogalabel: Yoga By Julz
5
Foto © Yoga By Julz

Welke voedingsproducten vermijd je?

Ik denk dat het belangrijk is om gewoon te luisteren naar je lichaam. Ik eet af en toe ook pancakes of frietjes, maar niet elke dag, in het weekend trek ik mij van niks iets aan, maar in de week eet ik zo veel mogelijk gezond. Ik ben van mening dat je jezelf niet alles mag ontzeggen. Ik eet ook de hele dag door, ik snack constant, maar enkel gezonde dingen zoals havermout, yoghurt, juice en kokosballetjes.

Kan je ons tips geven voor een gezonder leven?

Organiseren! In de week heb ik niet veel tijd dus ik moet vaak de zondagmiddag vanalles klaarmaken dat ik dan kan invriezen om tijdens de week snel te ontdooien. Ik eet vaak courgetten, aubergine en rode biet. Op zondag steek ik deze ingrediënten allemaal in een ovenschotel, en in de week moet ik die dan enkel nog opwarmen, en klaar is kees!  Op die manier eet je zonder al te veel werk toch gezond.

Bedankt, Julie. Dat waren al mijn vragen.

Ok, jij bedankt!

De kledij van Yoga By Julz is vanaf eind mei verkrijgbaar en prijzen variëren van € 39 tot € 69. Hier kan je alvast een tas van dit label winnen!

12.10.2016
Geschreven door Anaïs Lybaert
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten