0
1

Fashion Week Diary: nooit zonder mijn smartphone

F
News

Gisteren kreeg ik een bericht van mijn lieve provider om het rustig aan te doen met mijn 4G.

Zeker meneer, maar ik ben wel aan het werk. Hoe moet ik anders al die mooie dingen posten? Of alle sterren die mijn pad kruisen? En niet te vergeten: mijn coole tourist pics!

Ik ben net als iedereen, ik stop in elke Starbucks die mijn pad kruist. Ik laat 10 metro’s passeren voor ik opstap – want er is gratis WiFi in elke metrostation. En het eerste wat ik vraag wanneer ik een restaurant, bar, winkel of hotel binnenstap, is de code van het internet.

Het is dan ook levensbelangrijk dat ik te allen tijde deze 5 apps kan checken tijdens fashion week:

NYC SUBWAY

Wie ooit in New York geweest is, weet dat de metro nemen hier vrij ingewikkeld is. Of … ik ben er gewoon erg slecht in. De eerste keer toen ik hier was, deed ik er 3 dagen over om het systeem door te hebben.

Tegenwoordig begin ik m’n draai te vinden, maar ik blijf wel elke 5 seconden mijn app checken om te weten of ik écht wel in de juiste richting aan het gaan ben.

Stand clear of the closing doors...

FASHION GPS RADAR

Deze app bundelt al mijn invites en evenementen tijdens Fashion Week. Alles wordt netjes op datum geordend, extreem handig voor chaotische mensen … zoals ik!

VOGUE RUNWAY

Hier kijk ik naar de beelden van de shows waar ik zelf niet kon bij zijn. Of om enkele details opnieuw te bekijken die me ontsnapt waren tijdens de show zelf. Of om de reviews te lezen, die altijd ongelofelijk snel gepost worden.

PLANS

Ik heb totaal geen oriëntatiegevoel en hoewel ik nu al 10 keer in New York geweest ben, blijf ik me vergissen. Zonder Plans loop ik 3 keer rond dezelfde blok!

Instagram (we gaan er niet over liegen)

Dit is dé beste manier om bij te houden wat er gebeurt tijdens Fashion Week. Ik hou vooral de nieuwe gezichten in de gaten, check de accounts van alle grote designers, make-upartiesten, de Kardashians, …

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten