0
7

Exclusief interview met Alessandra Ambrosio

F
News

14.02.2017
Geschreven door Amélie De Rycke

Alessandra Ambrosio, topmodel én Victoria’s Secret Angel, is dit jaar ambassadrice voor CÎROC. Wij hadden een gesprek met de Braziliaanse schone.

Het Franse wodka-label CÎROC gaat voor hun gloednieuwe campagne #onarrival in zee met niemand minder dan topmodel en Victoria’s Secret Angel Alessandra Ambrosio. In een feestelijke shoot onder leiding van de Peruviaanse fotograaf Mario Testino, viert het merk the big moments in life.

Wij konden Alessandra strikken voor een uniek gesprek over haar samenwerking met CÎROC en haar biggest moment in life, de start van haar carrière als Victoria’s Secret Angel.

BELMODO_AlessandraAmbrosioCiroc2
7
Foto © Barwerd van der Plas
00010_161206_056_MT_D
7
Foto © Barwerd van der Plas

Waarom heb je ervoor gekozen om in 2017 het gezicht van CÎROC te worden? 

“Ik ken CÎROC al heel erg lang en vind het een geweldig merk. Ik hou van de manier waarop ze hun campagnes telkens weer creatief aanpakken. Dit jaar willen ze met hun campagne #onarrival momenten van succes vieren en mensen aanzetten om hun dromen na te jagen. Het is een heel erg leuk concept en ik ben dan ook heel vereerd dat ze mij gevraagd hebben als hun nieuwe global ambassador.”

"Mijn favoriete cocktail blijft de CÎROC Caipiroska met honing, munt en exotisch fruit." - Alessandra Ambrosio

Hoe drink jij jouw CÎROC? Maak je een cocktail of drink je hem liever on the rocks?

“Dat hangt een beetje van mijn mood af. Soms maak ik er een Dirty Martini mee, de extra dirty versie met olive juice, maar mijn favoriet blijft de CÎROC Caipiroska met honing, munt en exotisch fruit. Ik vind het fijn om mijn eigen mixologist te zijn en experimenteer wel vaker met citrusvruchten uit mijn eigen tuin. Als ik de Caipiroska thuis in Brazilië maak, voeg ik er ook altijd cashew appel aantoe, moet je ook echt eens proberen!”

BELMODO_AlessandraAmbrosioCiroc6
7
Foto © Barwerd van der Plas
BELMODO_AlessandraAmbrosioCiroc
7
Foto © Barwerd van der Plas

Wanneer had je laatst een cocktail night met vrienden?

“Nog niet zo heel lang geleden toen ik met vrienden naar the Super Bowl aan het kijken was. In Amerika is the Super Bowl echt een big deal, iedereen komt dan samen om te vieren en ik heb van dit moment gebruik gemaakt om hen te trakteren op CÎROC!”

Hoe verliep de shoot met Mario Testino?

I love working with Mario! Hij was een van de eerste fotografen waarmee ik ooit samenwerkte. Hij is echt een van de beste fotografen ter wereld en we hebben altijd zoveel plezier samen op de set! Dat was ook het geval tijdens de CÎROC-shoot. Het ging er heel ontspannen aan toe dus we hebben ons goed geamuseerd!”

BELMODO_AlessandraAmbrosioCiroc7
7
Foto © Barwerd van der Plas
BELMODO_AlessandraAmbrosioCiroc5
7
Foto © Barwerd van der Plas

Wanneer beginnen de voorbereidingen voor de Victoria’s Secret fashion show?

“Ik vind het eigenlijk belangrijk om het hele jaar door in goede conditie te zijn. Ik doe aan yoga én ik ben een grote fan van Tracy Anderson, een fitnessgoeroe die bewegen écht leuk maakt. In haar programma’s zitten bijvoorbeeld leuke dance moves die je in je cardio-programma kan opnemen. Een maand of twee voor de show start ik dan met oefeningen voor specifieke zones die ik wil trainen.

Wat eten betreft, kies ik ook altijd bewust voor gezond. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik nooit burgers met frietjes of dessert eet, maar ik waak over een goede balans. Wanneer er echt belangrijke shoots of shows op de planning staan, probeer ik een maand voordien wel zo min mogelijk zoetigheid te eten. Ik kies dan vooral voor veggie, veel salades en proteïnes.”

"Ik eet ook burgers met frietjes of dessert, maar ik waak over een goede balans." - Alessandra Ambrosio

Wat vind je het leukste aan je Victoria’s Secret Angel-bestaan?

“Zonder twijfel het label zelf. Ik werk al 17 jaar lang met hen samen en het is intussen zo goed als familie voor mij. 

Ik ben nog steeds een beetje nerveus vlak voor ik op moet – het is een soort van adrenaline rush – maar die stress verdwijnt meteen wanneer ik op de runway sta.”

Victoria’s Secret Angel worden, moet een dream came true zijn voor jou. Welk advies zou je meisjes met grote dromen geven?

“Blijf altijd in je dromen geloven en werk heel hard, dan ben ik zeker dat ze uitkomen!”

Hoe het er achter de schermen aan toe ging tijdens de CÎROC #onarrival-shoot ontdek je in onderstaande video:

Hoe drink jij jouw CÎROC?

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten