0
10

Elliot & Ostrich: nieuw Belgisch juwelenmerk to watch

F
News

Het nieuwe Belgische juwelenlabel Elliot & Ostrich is jouw match made in haven als je fan bent van unieke, tijdloze en verfijnde juwelen. 

Elliot & Ostrich  is een nieuw Belgisch juwelenlabel van de hand van designer Jennifer Elliot. Op de webshop vind je een juwelenaanbod van ringen, kettingen, armbanden en oorbellen. 

Het merk is allesbehalve klassiek. Met kwaliteitsvolle, verfijnde creaties vol creatieve en persoonlijke elementen wil Jennifer de traditionele juwelenindustrie vernieuwen en elke vrouw een uniek juweel schenken. 

Jennifer_Elliot
10
Foto © Shari Ruzzi

De creaties zijn geïnspireerd op een Ostrich, beter bekend als een struisvogel. Het is een bijzondere vogel die zich voortbeweegt alsof hij sierlijk danst. Dit dier is in de Afrikaanse traditie een symbool voor het opwekken van positiviteit, vrouwelijkheid, empowerment en authenticiteit. Dat zijn elementen die Jennifer via haar ontwerpen wil oproepen. 

Verpakkingen_
10
Foto © Leentje Loves Light Photography
ostrich_icon
10
Foto © Leentje Loves Light Photography

Persoonlijke touch

Het merk is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een ‘classic jewel with a touch’. Elk ontwerp start met een basis van 18-karaat goud, waarna het bezaaid wordt met kleurrijke edelstenen en kwaliteitsvolle diamanten.

In elk juweel kan je een persoonlijke boodschap laten graveren of het ontwerp volledig laten customizen op basis van je eigen huidtypestijl en verhaal. 

ElliotOstrich3
10
Foto © Leentje Loves Light Photography

Juwelen met leuke herinneringen

Ontwerpster Jennifer wil via Elliot & Ostrich mensen meer laten genieten van kleine dagelijkse momenten in het leven. Het krijgen van een uniek en kwaliteitsvol juweel gaat meestal samen met een mooie gebeurtenis die later een mooie herinnering wordt. De allereerste collectie kreeg daardoor de overkoepelende naam ‘moments’, waarin je drie verschillende lijnen terugvindt. 

ElliotOstrich
10
Foto © Leentje Loves Light Photography

De juwelen van pure moments hebben een eenvoudig en verfijnd ontwerp, bezaaid met klassieke edelstenen zoals een diamant of een robijn. Signature moments bevat traditionele juwelen met een speciale Elliot & Ostrich touch.

ElliotOstrich1
10
Foto © Leentje Loves Light Photography
signature
10
Foto © The Fresh Light

Ostrich moments is de meest creatieve lijn van de hele collectie. Hier speelt Jennifer met allerlei kleuren en verschillende texturen om de mooiste juwelen te krijgen. 

ostrichmoments1
10
Foto © The Fresh Light
ostrichmoments2
10
Foto © Leentje Loves Light Photography

Een uniek en luxueus juweel van Elliot & Ostrich kost gemiddeld tussen € 500 en € 2500. Je kan ook een juweel op aanvraag laten ontwerpen. Dan hangt de prijs af van jouw specifieke wensen. De juwelen koop je hier

08.11.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten