0
Elegante eyewear door Silhouette Lunettes
3

Elegante eyewear door Silhouette Lunettes

F
News

Met oog voor detail en jarenlange ervaring worden de brillen van Silhouette sinds 1964 in het hart van Oostenrijk door kundige handen vervaardigd.

Silhouette vormt met zijn elegante, tijdloze designs één van de meest kwaliteitsvolle brillenmerken van dit moment. Overdaad schaadt, en dit gezegde lijkt een belangrijke richtlijn te zijn bij het ontwerpproces van de brillen. Een groot deel ervan heeft geen montuur, waardoor de kracht van deze designs gehaald wordt uit de unieke vorm van de glazen en de naadloze afwerking van de brilpootjes. De brillen zijn kunstobjecten die elegantie nastreven en daardoor nooit too much zijn.

Elegante eyewear door Silhouette Lunettes
3
Foto © Silhouette

De nieuwe brillencollectie van Silhouette heet Atelier Collectie, waarmee het merk een extra element toevoegt aan zijn ontwerpen: verfijnde luxe. De randloze brillen bestaan uit zuiver 18-karaats goud, waarbij je kan kiezen tussen geel, wit of rosé. Hiermee krijgen de eenvoudige ontwerpen een exclusieve boost.

Elegante eyewear door Silhouette Lunettes
3
Foto © Silhouette

Het label kwam onlangs ook met een Special Edition van zonnebrillen op de proppen die ontworpen werd door Arthur Arbesser, één van de meest veelbelovende jonge designers van zijn generatie. De 'Arthur Arbesser for Silhouette', die tijdens Milan Fashion Week voor het eerst werd geshowd, werd geïnspireerd door het leven van Arthur Miller tijdens zijn relatie met Marilyn Monroe. De collectie toonde Arthur's talent voor speciale kleurencombinaties.

We like!

15.10.2016
Geschreven door Anaïs Lybaert
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten