0
PFW: Dries Van Noten verrast voor de 100ste keer
1

Dries Van Noten verkoopt meerderheidsaandeel

F
News

14.06.2018
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Volgens Business of Fashion verkoopt ontwerper Dries Van Noten zijn meerderheidsaandeel. De Belg was een van de weinige designers die zijn eigen merk nog in handen had. 

Dat fashion een harde business is, moeten we jou vast niet uitleggen. Mooie kleren maken is één ding. De boel draaiende houden, is dan weer een heel ander verhaal. 

Om de toekomst van zijn merk te verzekeren, verkoopt Dries Van Noten daarom een groot deel van zijn aandelen aan de Spaanse groep Puig. Onder deze groep zitten merken als Nina Ricci, Paco Rabanne en Caroline Herrera. Dat we dit hoofdstuk in het Dries Van Noten-verhaal positief moeten bekijken, bewijst de designer met een Instagram-post. 

Wij zijn alvast dolblij als we horen dat Dries creatief directeur en voorzitter van de raad van bestuur blijft:

"Ik ben vooral blij dat Antwerpen en mijn team tot het hart van het bedrijf blijven behoren. Samen met Puig kunnen we onze dromen waarmaken." - Dries Van Noten

Hoe deze zakelijke beslissing een invloed zal hebben op Dries’ volgende collectie, dat valt nog af te wachten. Maar wij zouden Belmodo niet zijn als we zo’n situatie niet rooskleurig bekijken, toch? 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten