0
5

Dit wensen we voor 2019

F
News

Of je nu fan van bent van het hele ‘new year, new me’-idee of niet, de nieuwjaarswensen blijven leuk. Het gevoel dat alles nog mogelijk is in die 365 nieuwe dagen van 2019 is een spannend vooruitzicht. Dit wensen we jullie toe!

Niets leuker dan op het einde van het jaar te dromen over het nieuwe jaar. Met 2019 in het vooruitzicht zijn we – cliché cliché – helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk. Wij wensen jullie allemaal een supertof en exciting jaar toe (met de nodige portie Belmodo uiteraard). Lees snel verder voor meer leuke wensen en moed om het nieuwe jaar goed te starten!

Nanja Massy

Beauty expert Nanja Massy wenst jullie een gezond, gelukkig en duurzaam 2019 toe. “Voor het nieuwe jaar wens ik dat iedereen wat bewuster wordt van zijn ecologische voetafdruk. Life with less plastic, it’s fantastic!”

“Ik wens dat iedereen gezond blijft en geluk vindt in de kleine dingen. Ik merk dat zoveel mensen zich laten meeslepen door werkdruk, stress, vermoeidheid en deadlines. Je mag jezelf eens op de eerste plaats zetten in het nieuwe jaar. Luister naar je lichaam en gun jezelf de nodige me-time.”

naja
5
Foto © Morgane Gielen

Elfi De Bruyn

Elfi De Bruyn vertrouwt erop dat het leven gewoon zijn gang moet gaan. Alle positieve en negatieve dingen die op je pad komen, maken jou tot wie je bent.

“Waar je ook bent in je leven, besef dat het op dat moment gewoon zo hoort. Het leven komt zoals het komt en het is belangrijk om de controle daarover wat los te laten. Ik wens iedereen een kleurrijk en creatief 2019 toe, met heel veel echtheid, fijne gesprekken, open harten en warme knuffels.”

Raw food chef Julie

Raw food Chef en auteur van het Keto plan Julie Van den Kerckhove wil het beste halen uit elke dag. “Als ik jullie één ding mag toewensen, dan is het wel dat je elke ochtend van 2019 opstaat met goede moed en dankbaarheid voor een nieuwe dag vol kansen en leuke verrassingen om de hoek. Geniet van kleine dingen en vooral: zie jezelf graag. Hoe moeilijk dat soms ook is, probeer toch negatieve gedachten los te laten.”

Raw_Food_Chef_Julie_Van_den_Kerchove_-_Het_Keto_Plan_-_Credit_Heikki_Verdurme_-_hi_res
5
Foto © Julie Van den Kerchoven

Veronique Branquinho

Modeontwerpster Veronque Branquinho wenst jullie een stijlvol en duurzaam jaar toe. “Ik hoop dat mensen voldoende durven in de mode en dat ze durven hun eigen stijl te behouden. Blijf vooral trouw aan jezelf, maar durf af en toe buiten de lijntjes te kleuren. Doe waar je zin in hebt en sta stil bij alle dingen in het leven die echt belangrijk zijn zoals duurzaamheid.”

veronique
5
Foto © Anton Corbijn

Linde Luyten en Tille Lingier van Redopapers

De wildste droom voor 2019 van Tille  Lingier en Linde Luyten van Redopapers? “Wij wensen je een duurzaam en bewuster leven toe. Als je minder en bewuster koopt, geniet je meer van de spullen die je hebt. Wij geloven dat deze vorm van eenvoudiger en duurzamer leven iedereen meer voldoening kan brengen, iets wat we iedereen toewensen!”

heroimage
5
Foto © Redopapers

Sabine Peeters

Sabine Peeters hoopt dat jullie dit jaar helemaal jezelf kunnen zijn in liefdevol gezelschap. “Laten we goede voornemens die we niet waarmaken aan de kant schuiven dit jaar en kiezen voor iets haalbaar en alledaags. Ik wens iedereen een jaar vol zachtheid toe met heel veel liefde, ver weg van alle druk. Neem het jaar dag per dag en geniet! Wees gewoon jezelf, eis de ruimte op die je verdient en laat je stem horen, ongeacht van wie je bent en wat je achtergrond is!”

Loes Van Look

Loes Van Look, beter bekend als ‘Wildflowers and Wodka’, benadrukt hoe belangrijk het is om als ondernemer je eigen weg te kiezen. “Ik wens iedereen toe dat ze hun leven zo kunnen indelen, zoals ze dat zelf graag willen. Trek je als kleine ondernemer niets aan van de grote bedrijven. Doe waar jij je goed bij voelt en wat binnen jouw mogelijkheden past, ver weg van alles wat de stressvolle en drukke maatschappij je probeert op te leggen.”

Héél wat mooie boodschappen en wensen voor jullie. Cheers op het nieuwe jaar!

01.01.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten