0
Dit was de Dag van de Belgische Mode 2017
1

Dit was de Dag van de Belgische Mode 2017

F
News

Tijd om na te genieten van een meer dan geslaagde tweede editie van #dagvandebelgischemode!

Op vrijdag 20 oktober 2017 vierde Belmodo samen met CreamodaFlanders District of CreativityMode & Design Center Brussels en Wallonie-Bruxelles Design Mode Belgisch modetalent tijdens de #dagvandebelgischemode. Overal in België werden garderobes ondersteboven gehaald om een geslaagde look van Belgische makelij samen te stellen en ook de Belgische merken lieten zich van hun beste kant zien. Heel wat onder hen kwamen die dag zelfs met een eigen initiatief op de proppen. We mogen dan ook van een waar succes spreken!

Onze Belmodo-lezeressen

Onze Belmodo-lezeressen – jong én iets ouder – deden net als ons hun uiterste best om zich uit te dossen in de leukste Belgische merken.

Onze concullega's

We dacht dat je in de modeindustrie geen vrienden kon maken, heeft het grondig mis. Onze concullega’s van Flair en Nina steunden met plezier de #dagvandebelgischemode, cool!

bekende belgen

Net als vorig jaar zette ook bekend België dit jaar z’n beste (Belgische) beentje voor!

Belgische merken en winkels

Uiteraard vierden ook heel wat Belgische merken met ons mee via de hashtag #dagvandebelgischemode. Bij sommigen scoorde je zelfs extra korting of leuke goodies!

De officiële Dag van de Belgische Mode mag dan wel voorbij zijn, wij blijven ons Belgisch modetalent verder vieren! Je kan nog tot en met 31 oktober 2017 je foto sharen met de hashtags #dagvandebelgischemode, #belmodo en #ikkoopbelgisch om kans te maken op een garderobe vol Belgische toppers en een jaar lang wasproducten van Coral!

23.10.2017
Geschreven door Amélie De Rycke
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten