0
Bruce Mars
9

Deze 5 apps veranderen je leven echt

F
News

Hebben jullie ook soms dat gevoel: waarom heb ik deze app niet eerder gedownload? Wij hebben dat alleszins vaak en daarom delen wij graag 5 apps die ons leven echt hebben veranderd. Thank us later!

Lifesum

Of je nu wil afvallen of net bijkomen, met deze app houd je makkelijk bij wat je eet. Dankzij Lifesum kan je je (on)gezonde eetgewoontes tracken en op die manier krijg je een duidelijk overzicht van je voeding. Zo helpt deze app jou niet alleen om goede producten te kiezen, maar ook om je gezondheidsdoelen te halen. Kies je voor een koolhydraatarm of eiwitrijk dieet? Het kan allemaal met deze app. De best of both worlds!

Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @curvecreationdaily via Instagram
Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @lifesum via Instagram

Moment

De volgende app is heel confronterend: Moment berekent hoeveel minuten of uren we per dag onze smartphone gebruiken. Je krijgt per dag een overzicht van je smartphoneverslaving. Scroll je uren op Instagram of controleer je vaak wat je vrienden doen op Facebook? In deze app kan je je limiet instellen en daarbovenop krijg je een notificatie als je over je limiet zit. Daarnaast krijg je ook te zien welke apps je het meest gebruikt. Zo ben je bewust van je smartphonegebruik

Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @bibliogato via Instagram
Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @iam_getrite via Instagram

Headspace

Heb je het druk en staat je hoofd op ontploffen? Neem toch maar een paar minuten pauze, want volgens deze app kunnen enkele minuten je hele dag veranderen. Headspace is een app die je leert mediteren en je helpt om mindfulness door het leven te gaan. Het is trouwens bewezen dat je door meditatie minder stress krijgt, je meer gefocust bent en je beter slaapt. Ik word alleszins helemaal zen van deze app en nu jij nog!

Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @headspace via Instagram

Splitwise

Niet iedereen is een geboren wiskundegenie en voor sommige mensen komt deze app goed van pas. Splitwise is een app die je rekeningen en uitgaven deelt. Daarnaast doet deze app het rekenwerk voor jou en houdt hij alles bij zodat iedereen zeker terugbetaald is. Vanaf nu vergeet je ook niet meer hoeveel je aan wie moet betalen, want je krijgt van Splitwise een vriendelijk mailtje als herinnering. En de kers op de taart? Het is volledig gratis.

Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @htblo via Instagram

Alarmy

Geraak je ‘s ochtends moeilijk uit je bed en ben je een kampioen in snoozen? Download dan snel de app Alarmy en verander je levensstijl. Deze app dwingt je om uit je bed te komen om je wekker uit te zetten. Bij het instellen van je alarm word je gevraagd om een soort wekker te kiezen. Je kan opteren tussen een foto, schudden of rekenen. Bij een fotofunctie ben je verplicht om op te staan en om een foto te nemen van een object om je wekker uit te schakelen. Met de schudfunctie moet je 30 keer schudden met je telefoon voor je wekker uitgezet wordt. Je kan ook kiezen om het alarm uit te zetten met een rekensom. Wedden dat je morgen op tijd wakker bent? 

Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @totally_not_rihanna via Instagram
Deze 5 apps veranderen je leven echt
9
Foto © @hdyogi via Instagram

Download snel deze apps en verander je levensstijl! 

12.06.2018
Geschreven door Audrei Dacpano
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten