0
3

De Nieuwe Natie: deze namen wil jij ontdekken in 2018

F
News / Trends

Ons geboren shoppershart gaat sneller slaan bij het zien van de nieuwe lading creatievellingen die in februari 2018 de Nieuwe Natie joinen.

Alle begin is moeilijk. Daarom geeft het project ‘de Nieuwe Natiejonge ondernemers een duwtje in de rug. In de Shopping Stadsfeestzaal van Antwerpen leer je verschillende nieuwe, verfrissende merken kennen. De rode draad van dit shopping-project op dit moment? Duurzaam én fashionable!

AR.M

De minimalisten onder ons houden instant van de strakke, architecturale lijnen van dit nieuwe juwelenmerk. Daarnaast is het merk ook duurzaam: handgemaakt én vervaardigd uit materialen verkregen bij kleine Europese producenten. Guilt free shopping!

Maison Muses

Maison Muses zegt ‘nee’ tegen verspilling en oneerlijke productie en ‘ja’ tegen slow fashion. Het modehuis ontwerpt eigentijdse stukken die tegelijk ook gunstig zijn voor mens en milieu. Misschien moet Amélie hier eens een kijkje gaan nemen? (wink)

KristyBujanic_ScarvesStuffxMaisonMuses2345
3
Foto © Maison Muses

Ophelia Lingerie

Verfijnd. Vrouwelijk. Handgemaakt. Ophelia Lingerie zorgt ervoor dat je je weer helemaal feminine voelt. Ontdek nu de nieuwe ‘Dusk of Day’-collectie die geïnspireerd werd door de kleuren van de avondschemering.

Ms. Bay

Gaan high fashion en ecologie samen? Het is mogelijk, bewijst Ms. Bay met haar nieuwe collectie uit vissenleder. De accessoires en tassen zijn simpel maar stralen elegantie uit. Lokale luxe én je weet: less is more.  

Ms_Bay_HappyMoon260
3
Foto © Ms. Bay

Bali Beach FROPS

Zoek de zomer op in de Bali Beach Frops pop-up. Het idee is dat het een echte belevingswinkel wordt: naast caloriearme fruitijsjes kan je er ook toffe sweaters, kimono’s, T-shirts en goodies, zoals een zeemeerminnenstaart (!) kopen. Elke vrijdag, zaterdag, koopzondag en de gehele krokusvakantie kan je ook het Frops-ontbijt gaan proberen, om op krachten te komen voor een vermoeiende shopdag. Dessert als ontbijt met een twist? Wij zijn pro. Reserveer van 27 januari hier je plek aan de ontbijttafel. 

Geen plek voor fast fashion in de Shopping Stadsfeestzaal, Antwerpen. Je kan nog tot eind maart je kans grijpen. Allez-y en ontdek misschien je nieuwe favoriete merk. (oh, of ga gewoon voor de healthy fruitijsjes van Frops!)

11.01.2018
Geschreven door Anna Strauwen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten