0

De Nieuwe Natie: ben jij the next girlboss?

F
News

3

Wil jij graag in de voetsporen treden van onze Belmodo Girlbosses? Dan is de Nieuwe Natie het ideale project voor jou! Met dit tijdelijke shoppingproject wil de stad Antwerpen creatieve jonge ondernemers in lifestyle, fashion, food & drinks een duwtje in de rug geven.

De Nieuwe Natie: ben jij de next Girlboss?
3
Foto © Laurentine Van Landeghem girlboss van Clouds of Fashion

Girlboss Laurentine Van Landeghem van Clouds of Fashion zal dit project mee ondersteunen als social media expert. Haar shop zal ook aanwezig zijn om op deze manier de jonge ondernemers extra te inspireren. Sinds de eerste opening van haar zaak Clouds of Fashion in 2013 in Antwerpen opende ze al twee nieuwe winkels in Gent en Knokke. Vanaf oktober kan je ook al haar tips en tricks voor jonge ondernemers terugvinden in haar boek ‘From Blog to Brand’.

"Toen ik vier jaar geleden met Clouds of Fashion startte, had ik niks. Geen plan en geen begeleiding. Het is een enorme troef voor een ondernemer om gratis professionele coaching te krijgen tijdens de opstart." - Laurentine Van Landeghem

Wie komt in aanmerking?

Droom je al lang van een eigen zaak of denk jij het volgende gat in de markt te kennen, maar mis je het nodige kapitaal of een portie lef dan is de Nieuwe Natie iets voor jou! De Nieuwe Natie richt zijn pijlen op jonge ondernemers met een hoop creativiteit, ambitie en een goed idee. Voor hun nieuw project zijn ze op zoek naar 20 ondernemers. Je hebt nog tot zondag 16 juli 2017 de kans jezelf in te schrijven en te laten weten waarom jij de volgende girlboss zou kunnen zijn!

An entrepreneur is someone who jumps off a cliff and builds a plane on the way down

Wat heeft de nieuwe natie jou te bieden?

Wanneer je je kandidaat stelt, krijg je professionele begeleiding om jouw idee in goede banen te leiden en het naar het volgende level te brengen. Deze coach zal je niet alleen leren je marketingplan op een zo goed mogelijke manier te verkopen, maar zal je ook verder bijsturen tijdens de hele rit. De jury kiest die ondernemers eruit die een echte meerwaarde kunnen bieden in het Antwerpse Winkellandschap.

Naast deze individuele professionele begeleiding komen ook alle andere aspecten aan bod die ervoor zullen zorgen dat jouw zaak een schot in de roos wordt. Zo zijn er groepsworkshops en word je geholpen met de minder fijne aspecten van een zaak zoals concurrentieanalyses, marketingcommunicatie en het opstellen van een goed financieel plan.

Waar zal je droomzaak zich bevinden?

De Nieuwe Natie: ben jij de next Girlboss?
3
Foto © Via de Facebook van de Nieuwe Natie

Met de Nieuwe Natie wil Antwerpen ambitieuze creatievelingen op de kaart zetten met de nodige begeleiding en de ideale locatie. Dit jaar zal het project doorgaan in shopping Stadsfeestzaal op de Meir. Dit shoppingcenter straalt een echte art deco vibe uit door de mooie gouden afwerkingen en trekt jaarlijks zo’n 7 miljoen bezoekers. De ideale plek dus om jouw toekomstige klanten te ontvangen! 

Wanneer gaat dit project door?

Is dit project op jouw lijf geschreven en ben je klaar om jouw idee te delen met het grote publiek? Inschrijven kan nog tot en met zondag 16 juli 2017. Stuur je dossier door via e-mail naar detailhandel.horeca@stad.antwerpen.be of bezorg het aan de stad Antwerpen, Ondernemen en Stadsmarketing.

De meest creatieve en ambitieuze ondernemers krijgen dan de kans hun winkelconcept of product uit te testen in Antwerpen van oktober 2017 tot en met maart 2018.

Good luck to all the future girl bosses out there!

13.07.2017
Geschreven door Anabel Coremans
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten