0
Getest: De online personal stylist van De Bijenkorf

De Bijenkorf online personal stylist: getest

F
News

3
24.11.2017
Geschreven door Tiany Kiriloff

Het leven van een fashionista is net een tikkeltje aangenamer geworden met dank aan onze Noorderburen van bij De Bijenkorf, die onlangs ook uitpakten met een persoonlijke styling service.

Eureka! Want het idee is ronduit geniaal! Niet alleen omdat het nogmaals blijkt dat er onwaarschijnlijk veel leuke dingen te scoren zijn op de online shop van het iconische Hollandse warenhuis, maar ook omdat je meteen heel wat tijd bespaart door het werk te laten doen door professionele stylisten die je beeldige outfits voorschotelen die je meteen in huis wil halen.

Hoe werkt het?

  • Je meldt je aan bij de Online Personal Styling dienst van De Bijenkorf
  • Vervolgens ontvang je een mailtje met een reeks vragen die je moet beantwoorden en die je persoonlijke styliste helpen bij het bepalen van je stijl.
  • Heel snel na deze vragenronde ontvang je een uitgebreid mailtje met heel wat info en een aantal voor jou persoonlijk geselecteerde looks.
  • Alles is meteen shopbaar wat het ultra gemakkelijk maakt om met de juiste outfit de cyber shop van De Bijenkorf te verlaten.
Getest: De online personal stylist van De Bijenkorf
3
Foto © Willem Chanterie
Getest: De online personal stylist van De Bijenkorf
3
Foto © Willem Chanterie
  1. La Collerette kraag: € 38,50
  2. Sies Marjan kabeltrui: € 285,60
  3. Marni midi-rok: € 450,00
  4. Sandro sneakers: € 195,00

Eerlijk? Ik was aangenaam verrast, mijn persoonlijke styliste van dienst (Ellen) wist mijn modehart te bekoren met een reeks outfits die mij op het lijf geschreven staan! Een tikkeltje ‘quirky’ zoals ik het soms graag heb, maar uiterst functioneel en op meerdere manieren combineerbaar. Ook kleurrijk en een goede mix van sports meets ladylikeKortom helemaal me, myself and I!

Leuk nieuws is dat deze ultieme fashion dienst helemaal vrijblijvend is en dat je ze nu ook cadeau kan aanbieden aan wie je maar wil… Ideaal voor de kerstdagen; een shop tegoed en meteen ook heel wat gratis professionele styling tips en ideeën.

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten