0
Lekkerste ijsjes tijdens MFW

De beste gelato tijdens MFW

F
News

10

Tijdens Milaan Fashion Week mag jij jezelf eens lekker verwennen met wat comfort food. Deze lekkere ijssalons laten je watertanden!

Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Kayture

Il Massimo Del Gelato

De bekendste ijsjes uit Milaan vind je bij de enige echte Il Massimo del Gelato. Ze bieden een breed gamma aan smaken, gemaakt met het gebruik van de beste ingrediënten. Het ijs wordt dagelijks vers gemaakt in hun atelier.

Everyone loves some chocolate. Il Massimo del Gelato staat alvast in de geschiedenisboeken van Milaan. Ze zijn dé chocolade-ijs specialist en hebben maar liefst 10 verschillende chocolade varianten om je vingers bij af te likken. Ook voor een bolletje sorbet met een lekkere fruitsmaak kan je hier zeker je smaakpapillen verwennen!

Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Cntraveler
Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Shoppingmilanoroma.

Gelato Giusto

Bij Gelato Giusto ben je aan het foute adres als je wil genieten van een kleurrijk coupje ijs vol kleurstof. Ze gebruiken geen vetten, kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen waardoor het ijs van topkwaliteit is. Ze draaien het ijs van verse koeienmelk en brengen het op smaak met vers seizoensfruit. Geen vet? Sounds like music in our ears

Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © My Sahara
Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Gelatogiusto

Gelateria La Voglia

Al meer dan 20 jaar kan je hier genieten van een ijsjesavond. Boek al maar meteen een paar dagen Milaan extra. Door hun recepten met authentieke ingrediënten en traditionele bereidingen is dit de hotspot van alle fashion boys & girls. Kleine tip: Probeer nu, tijdens de koude wintermaanden eens een 'gelato caldo'. Dit is een smeuïge ijsmousse waar de damp van afslaat. Mjam!

Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Yelp

I Gelati di Naninà

De specialiteit van dit ijssalon is lactosevrij ijs maken waardoor zelfs allergische snoepers kunnen smullen bij een heerlijk cheat-ijsje. Deze ijsjes zijn gemaakt op basis van olijfolie, zijn lichter en liggen dus minder op je maag.  Klinkt als een must go!

La Bottega Del Gelato

Fruitaddicts, this one is for you! Dit ijssalon bied je meer dan 100 smaken aan waaronder 50 verschillende fruitsmaken. Ook het knapperige ijs van pistache, stracciatella of Cuneo zijn hier zeker de moeite. In 2009 werden ze bekroond met de Academy of Italian Gelato award. De kers op de taart is dat je live binnen in de grote koelruimte kunt zien hoe het ijs gemaakt wordt met het tropische fruit.

Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © La Bottega Del Gelato
Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Fruit-ice
Lekkerste ijsjes tijdens MFW
10
Foto © Awake smile

Maak zeker tussen de modeshows tijd voor een heerlijk ijsje. Geen tijd? Boek zeker een paar dagen extra om te proeven van deze specialiteiten. Wij zijn al aan het watertanden!

28.02.2016
Geschreven door Stef Poortmans
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten