0
De Belmodo Boekenclub: muziek
8

De Belmodo Boekenclub: muziek

F
News

Muziekliefhebbers, this one’s for you! Dit zijn de leukste romans, biografieën en waargebeurde verhalen uit de muziekindustrie. 

Just kids - Patti Smith

Een verhaal over de kinderromance en latere vriendschap tussen rock star Patti Smith en Robert Mapplethorpe en bovendien een prachtig portret van New York City in de sixties! 

De Belmodo Boekenclub: muziek
8
Foto © Bol.com

Als ik blijf - Gayle Forman

Het leven van de 17-jarige Mia staat volledig in het teken van muziek. Ze heeft namelijk een ongelofelijk talent: cello spelen. In het boek doet ze een succesvolle auditie voor het befaamde Julliard in New York. De toekomst ziet er voor de jonge Mia heel rooskleurig uit, tot zij en haar familie terechtkomen in een ernstig auto-ongeluk waardoor ze plots voor een hartverscheurend dilemma staat.

Dia2
8
Foto ©

The most beautiful: my life with Prince - Mayte Garcia

De ex-echtgenote van Prince vertelt in dit boek de unieke love story tussen zichzelf en de legende, al eindigde die niet happily ever after. Dit boek is een genuanceerd portret van Prince als popster, vader en echtgenoot. 

De Belmodo Boekenclub: muziek
8
Foto © bol.com

Staying Strong, 365 days a year - Demi Lovato

Deze is voor de Lovatics. Popster Demi Lovato belandde recent in het ziekenhuis wegens een overdosis, kinda ironic want haar boek is er net eentje dat overloopt van de positiviteit. In Stay Strong, 365 days a year steekt Demi haar lezers een hart onder de riem, 365 dagen per jaar, met een inspirerende quote. Demi’s proces van ‘Staying Strong’ is allesbehalve gemakkelijk, maar aan de hand van deze citaten lees je hoe zij kracht put uit de kleine dingen. We believe in you, Demi!

De Belmodo Boekenclub: muziek
8
Foto © bol.com

Madonna: Ambition. Music. Style.

Altijd alles willen weten over het succesverhaal van legendary stijlicoon Madonna? Muziekjournaliste Caroline Sullivan neemt al haar albums en hun charts grondig onder de loep in deze topper

De Belmodo Boekenclub: muziek
8
Foto © bol.com

Kill Your Friends - John Niven

De muziekindustrie mag dan rooskleurig lijken, de realiteit is anders. Deze roman vertelt je hoe het eraan toe gaat in de music bussiness aan de hand van de meest zwartgallige humor. 

De Belmodo Boekenclub: muziek
8
Foto © bol.com

Wecandance - Bart Roman & John Noseda

Achter deze prachtige cover schuilen de leukste festivalverhalen en exclusieve beelden van de laatste vijf edities van het festival WECANDANCE in Zeebrugge. Summer vibes gegarandeerd!

De Belmodo Boekenclub: muziek
8
Foto © bol.com

Ben jij al lid van onze Belmodo Boekenclub? Tijd om ons in te halen met lezen:

07.08.2018
Geschreven door Anna Strauwen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten