0
De ideale Christmas series
1

Christmas must sees!

F
News

Typerend aan X-mas? Jezelf in je zetel nestelen met een warme kop koffie en series bingewatchen! Hier zijn de Belmodo must see series!

Kerstavond en 1ste Kerstdag, allemaal leuk en wel, maar elk jaar opnieuw is er 1 major thing dat mij vreselijk stoort. Aan alle TV zenders in Vlaanderen: stop met steeds dezelfde films te draaien tijdens de Kerstperiode! Ik kan letterlijk alle Home Alone's van begin tot eind meespelen. Van de film "Christmas with the Cranks" ken ik alle one liners vanbuiten en bij "The Gringe" heb ik zin om de kamer uit te wandelen. Dus hier ben ik dan met dé oplossing voor de Xmas holidays 2015, series bingen

TLC

1 van de belangrijkste happenings in Amerika is zonder twijfel pageant verkiezingen. Elk kind dat op Amerikaanse bodem wordt geboren moet en zal ooit een miss verkiezing winnen.

Daarbij heeft elke toekomstige miss or mister natuurlijk een top coach nodig. Daarvoor is er maar 1 adres: Bill Alverson. De alleenstaande vader is de meest gewilde pageant coach die er rondloopt. In de nieuwe serie Coach Charming kunnen we het dagelijkse leven van deze hippe daddy en de struggles met zijn jonge missen volgen. Glittersglam en een goede dosis drama, love it! 

Vanaf begin januari op de buis. 

Waar heb jij je lief leren kennen? Meestal verloopt het niet zo romantisch als in de populaire chick flicks, al zouden we dat allemaal wel willen.

I confess, bij mij was social media de matchmaker van dienst. Oh well, we moeten er trots op zijn. Online dating is hotter than ever en stiekem doet iedereen het. Denk maar aan Tinder! We slepen de hotties naar rechts en de lelijkaardjes verdwijnen in de linkse vergeetput. First impression is alles bij online dating. 

Aan alle wanhopige singels onder ons: er is hoop! Styliste Clinton Kelly en datingexpert Devyn Simone vervangen die zatte profielfoto door een mooi gestylde fotoshoot en begeleiden de singles in hun zoektocht naar de ware liefde.

Love at first swipe, elke dinsdag om 22:00 u op TLC. 

Netflix

Droge humor, een goede dosis spanning en geweldige stylings zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat ik een serie goed vind. De nieuwe serie Fargo is daar de perfecte melting pot van.

De stijl waar ik de laatste tijd voor gevallen ben is die van de late 60's & early 70's. Fringes, dikke fur coats, bomma printjes, hoge taille broeken en een tikkeltje cowboy is het zowat op dit moment in mijn kleerkast. Zin om in deze wereld ondergedompeld te worden? Het 2e seizoen is binnenkort te bekijken op Netflix. 

Als Jane Fonda 1 van de hoofdrollen vertolkt in een nieuwe Netflix serie kan er niet veel meer mislopen. Zoals zij telkens perfect in de huid kan kruipen van de ultieme bitch a.k.a Monster in Law belooft Grace and Frankie een echte voltreffer te worden. Deze 2 damens worden gedwongen een heel ander leven te leiden nadat hun echtgenoten sterven, met alle nodige humor van dienst.

Miss Fonda is naast een geweldige actrice ook een ever lasting fashion icon dat bij iedereen meteen het L' Oréal belletje doet rinkelen. Ik ben beginnen kijken en ik moest zeggen: HI- LA- RISCH

FOX

https://www.youtube.com/watch?v=OsV8qrOk_8k&ab_channel=kamaliya

Dat Russen een extravagant en redelijk opvallend volkje zijn is algemeen geweten. Dat ze stilletjes aan de upper class overnemen in Londen is dan weer helemaal nieuw. De rijkerds onder hen trekken massaal naar Oxford Street om daar met hun geld te gooien. Designer clothes, de duurste restaurants, privé helikopter om door de stad te cruisen en elke avond kaviaar en champagne... Niets is hen te veel. Geen betere ontspanning dan Meet the Russians na een drukke werkdag, 's avonds in mijn bed. 

26.12.2015
Geschreven door Jan Van Eldere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten