0
Cara Delevingne schittert in John Green’s
1

Cara Delevingne schittert in Paper Towns

F
News

Het lijkt erop alsof het topmodel en it-girl Cara (voorlopig) afscheid neemt van de modellenwereld en zich volop stort op de filmindustrie.

Het lijkt erop alsof het topmodel en it-girl Cara (voorlopig) afscheid neemt van de modellenwereld en zich volop stort op de filmindustrie. Cara vertelde al meermaals dat acteren echt haar ding is en nu wordt dat werkelijkheid met Paper Towns, haar eerste grote rol.

Vanaf woensdag 29 juli 2015 speelt Cara de hoofdrol in de verfilming van het welgekende John Green boek, Paper Towns, naast Nat Wolff. Cara speelt de rol van Margo, the unattainable perfect high school girl.

Wanneer ze op zoek waren naar de perfecte Margo hadden ze iemand in gedachten die heel expressief kon zijn, wild van karakter, maar tegelijk ook een emotionele kwetsbaarheid en een gebroken kwaliteit bevatte.

Een hele opgave en ze waren heel blij toen ze Cara gevonden hadden. Zeg nu zelf, de rol lijkt op haar lijf geschreven.

“The girl who comes to your window at midnight, you’d jump out of it for her, and then when she disappears, you’d drive 1200 miles to find her” - Godfrey

Paper Towns vertelt het verhaal van Quentin, of Q, (Nat Wolff) en zijn buurmeisje, and eternal crush, Margo (Cara Delevingne). Margo is zo dol op mysteries, dat ze op een dag er zelf één geworden is.

Margo & Q kennen elkaar al een eeuwigheid, maar door de jaren heen spraken ze amper met elkaar.

Tot op een dag Margo plotseling door Quentin’s raam kruipt in het midden van de nacht. Margo heeft 9 dingen die ze moet doen en voor minstens 7 van die dingen heeft ze een getaway car en chauffeur nodig. Quentin vraagt of haar vriendje dit niet kan doen, waarop zij antwoordt: "ex-boyfriend".

Na dit avontuur verdwijnt Margo plotseling, maar ze laat wel een heleboel cryptische aanwijzingen na die Q moet trachten te ontcijferen.

De zoektocht wordt een geweldig avontuur voor Quentin en zijn vrienden. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde nu eigenlijk echt is van een true friendship.

We wilden deze super leuke Q&A met John Green & Cara Delevingne nog even met jullie delen, kwestie van de auteur en het model-turned-actress nog wat beter te leren kennen. 

Paper Towns is te bekijken in de bioscoop vanaf woensdag 29 juli 2015And we can not wait!

19.07.2015
Geschreven door Naomi Vangestel
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten