0

Bread & Butter by Zalando: need to know

F
News

11

Vanwege het succes van Bread & Butter by Zalando vorig jaar kunnen we dit topevent dit jaar terug verwachten in Berlijn, maar bigger and better. Op deze manier wordt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september 2017 het nieuwe fashionseizoen gevierd.

Drie dagen lang wordt Arena Berlin (Eichenstraße 4, 12435 Berlijn) omgetoverd tot een ware fashion heaven. Wij kunnen jullie alvast vertellen waarom je dit event niet mag missen!

What to expect?

Dit jaar wil Zalando met hun nieuwe thema ‘Bold’ nog meer fashion lovers over heel Europa bereiken. Dit doen ze door meer dan 40 bold brands onder één dak samen te brengen. Bread & Butter wil echte fashionista’s geen trends opleggen, maar hen aanmoedigen hun garderobe te zien als een reflectie van zichzelf. Hoe jij Bold interpreteert en laat uitschijnen in je stijl en attitude, is totally up to you. Wil jij weten wat dit voor Erika Bowes betekent, check dan even ‘Bold minds speak’. 

"BOLD is a celebration of courage, character and individuality"

Brands to spot

The Kooples

The kooples is een Frans merk dat werd opgericht in 2008. Hun stukken zijn allemaal perfect afgewerkt met de nodige Franse touch, maar met een tikje stoerheid. Door het gebruik van strakke snits en leder stralen sommige looks een echte androgene vibe uit. Zo maken ze bijvoorbeeld prachtige kostuums voor vrouwen met een mannelijke edgy look. Ideaal voor een office day tijdens het volgende modeseizoen. 

Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © The Kooples via Zalando
Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © The Kooples via Zalando
Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © The Kooples via Zalando

Missguided

Ook Missguided is een brand dat niet mag ontbreken op B&&B By Zalando 2017. Zij sluiten zich helemaal aan bij het idee van B&&B dat elke fashionista zichzelf moet kunnen zijn. Zij volgen de trends snel op met hun vernieuwende collecties met excentriekere stuks waarin je lots of metallics, chockers en crop tops kan terugvinden!

Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © Missguided via Zalando
Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © Missguided via Zalando
Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © Missguided via Zalando

G - star raw

G–star is een Nederlands merk dat door zijn military-inspired looks helemaal thuis hoort op B && B. Ook het feit dat sinds 2016 rapper/producer Pharrell Williams mede-eigenaar is, is voor ons reden genoeg om hen uit te nodigen. Het is dan ook het tweede jaar op rij dat ze hun collecties zullen voorstellen in Berlijn. Ze staan bekend voor duurzame materialen, rijkelijk gebruik van camouflagekleuren, denim en een feilloze afwerking

Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © G-Star via Zalando
Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © G-Star via Zalando
Bread & Butter 2017: need to know
11
Foto © G-Star via Zalando

Good to know: hun laatste collectie Raw Research III, die werd voorgesteld op de Paris Fashion Week, werd geleid door Aitor Throup die dit jaar ook aanwezig was als panellid bij het fashiondebat met Vivienne Westwood. Ook hij liet voor de ‘Bold minds speak’-series weten wat Bold in zijn leven betekent. 

Online shoppen: the next level?

Deze fashion shows zijn er geen ver van je bed, want what you see is what you get! Zalando zorgt ervoor dat je na de shows geen maanden moet dromen over je favoriete outfits. Om geen enkel topstuk mis te lopen, krijgt elke bezoeker een armband met een RFID-chip. Zo kan je elke outfit die je spot opslaan en erna rustig vanuit je zetel bestellen via Zalando. Bijna te mooi om waar te zijn, toch? 

WHO TO EXPECT?

Dit soort event zorgt ervoor dat de vingertjes van de fashionista’s onder ons al beginnen te kriebelen en ze die creditkaart bovenhalen. Toch heeft Vivienne Westwood ter gelegenheid van de editie van dit jaar een zeer gepassioneerde speech gegeven waarin ze ons aanraadt wijzer te kopen en je koopgedrag te veranderen. Beter nog: koop volgend seizoen maar beter niets meer. We don’t know about that?

"The best thing I´ve ever said is: Buy less, choose well and make it last.“ – Vivienne Westwood
Bread & Butter by Zalando: need to know
11
Foto © 2017 Isa Foltin

Westwood is als designer de belichaming van Bold met haar sterke persoonlijkheid en extravagante collecties. In 1971 opende ze haar eerste winkel ’Let it rock’ waar ze haar eerste creaties verkocht die geïnspireerd werden door de rebellie, muziek en cultuur van de hippiejaren 60. Voor haar collectie maakte ze gebruik van leder, latex, ritsen, veiligheidsspelden en uitdagende slogans. Pretty bold, als je het ons vraagt! 

Ter gelegenheid van dit fashionicoon kan je dit jaar op Bread & Butter een vernissage bijwonen waarin haar fashion legacy wordt tentoongesteld. 

What to wear?

Hier kunnen we best kort over zijn: wat je maar wil, maar Butter gets Better dus laat je volledig gaan met het thema van dit jaar. Laat je inspireren door anderen, maar volg vooral je eigen fashion instinct. Wij zijn alvast benieuwd te ontdekken wat Bold voor jou betekent en welke streetstyle we dit jaar zullen spotten in Berlijn. 

De very early bird tickets zijn uitverkocht, maar de early birds zijn nog steeds beschikbaar. Koop je tickets en dan zien we jou op B&&B by Zalando 2017 in Berlijn!

15.07.2017
Geschreven door Anabel Coremans
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten