0

Bread & Butter 2017: Erika Bowes #goforbold

F
News

2

Na een topeditie in 2016 met Gigi Hadid is Bread & Butter by Zalando terug, maar dan bigger and better en met een gloednieuw thema: bold!

De laatste jaren groeide Bread & Butter by Zalando uit van een trendshow tot het 'stijl- en cultuurfestival' bij uitstek. Dit jaar vindt het festival plaats in Berlijn van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september 2017. Voel je het al kriebelen om richting Berlijn te trekken? Check dan zeker onze need to know voor de editie van dit jaar!

Bold minds speak

Zalando roept dit jaar iedereen op om bold te gaan met fashion, muziek en food. Voor B&&B betekent ‘bold’ zoveel als authentiek, empowering, innovatief, verschillend, gedurfd, uitdagend, onverschrokken en onverwachts. Maar wat betekent het voor de bekende creatievelingen die er dit jaar aanwezig zullen zijn? Stijlgoeroe Erika Bowes vertelt ons wat zìj verstaat onder ‘bold’.

Bread & Butter 2017: Erika Bowes #goforbold
2
Foto © Samuel Smelty
“Being bold is saying what you think without hurting somebody’s feelings.” - Erika Bowes

Wie is Erika Bowes, vraag je? Erika is een Londense creatieveling die samen met Yuki Haze in 2016 Sukeban Magazine oprichtte, een online en sinds kort ook offline Japans magazine waarin nieuw creatief talent aan het woord gelaten wordt. Na een vlugge scroll door haar Instagram-feed is het ons wel heel duidelijk waarom team B&&B net haar aan het woord laat. Erika blijkt een en al bold te zijn!

Bold is girly chique met een edgy twist

Erika is een Japanese styliste en fotografe die momenteel in fashion capital Londen woont. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als girly chique met de nodige lading en juwelen én een portie durf. Latex, fishnet en metallic kleuren zijn niet voor iedereen weggelegd, maar zij rockt ze als geen ander. Door haar specifieke stijl en sterke visuals houdt Erika er zo’n 135 000 Instagram-volgers op na.

Bold is komaf maken met stereotypen

“Don’t use social media to impress people, use it to impact people.” - Erika Bowes

Erika Bowes’ focus ligt vooral op Aziatische vrouwen en wat het voor hen betekent om als twintiger in een digitaal tijdperk met sterke stereotypen te leven. Zelf is ze een echte influencer op social media, maar ze wil ons allemaal bewust maken van het idee dat een online en offline persona twee totaal verschillende dingen zijn.

Bekijk hieronder de video!

Zien we jou op Bread & Butter dit jaar?

10.07.2017
Geschreven door Anabel Coremans
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten