0
Belmodo is klaar voor de Gentse Feesten
1

Belmodo is klaar voor de Gentse Feesten

F
News

Het zijn weer Gentse Feesten! Dit mag je dit jaar zeker niet missen.

De Gentse feesten gaan vandaag weer van start en dit t.e.m. zondag 26 juli 2015! Wij hebben enkele must-visits uitgezocht voor jou. Dus, als je nog niet weet wat te doen, we’ve got it figured out for yah!

1. Church

Een gastronomische food pop-up in de Sint-Jacobskerk. Sounds pretty incredible, huh? In de kerk werden de voorbije jaren af en toe concerten gegeven, maar tijdens de feesten wordt ‘ie voor het eerst ingeschakeld als food pop-up. Het moet een culinair en cultureel rustpunt worden tijdens de feesten. Voor meer info, klik hier.

2. Lokale Feesten

Een kater hebben blijft natuurlijk het minst leuke aan een avondje drinken, maar het eetcafé Lokaal zal zorgen voor een echte katerbrunch. Een gezond, lekker en stevig ontbijt/brunch zal je helpen zodat je kan beginnen aan je volgende dag Gentse Feesten. Ook in de namiddag en avond kan je er tijdens de Feesten lekker genieten van een (gezonde) dagschotel! For more deets, click here!

3. Gaston Rooftop Bar

Wie wil er nu niet genieten van een heerlijke lunch of dinner mét uitzicht op de Gentse skyline? That’s what we thought! De Gaston Rooftop Bar ligt net buiten het centrum, maar laat je daardoor niet afschrikken. Je kan er lekkere cocktails drinken en gewoon even ontsnappen aan de drukte. Meer info? Klik hier.

4. Café Miry

Café Miry zorgt tijdens de Gentse Feesten voor een “oase van rust”. Je kan er genieten van artisanale bieren, heerlijke wijnen en koele cocktails. Dit allemaal mét terras. Indien je meer informatie wenst, klik hier ladies & gents.

5. Puur Pluss

Mosselen smullen tijdens de Gente Feesten, why not? Dit dachten de jongens van het A-pluss café ook, dus tijdens de Feesten kan je genieten van mosselen in dit leuke Puur Pluss pop-up mosselrestaurant. Van vrijdag 17 juli 2015 t.e.m. zondag 26 juli 2015 vind je er allemaal maar mosselen op de kaart, hierna zal je ook andere dingen kunnen verkrijgen zoals kreeft & asperges. For more details, klik hier!

6. Foodstorms Streetfood

De Gentse Feesten mogen géén excuus zijn om niet every now and then eens gezond te eten. In de Ottogracht, (naast de Baudelokapel), vind je dit jaar Foodstorms Streetfood. Het is een nieuwe concept van topveggiechef Simon Storms. Alles is plantaardig, veggie en overheerlijk. Een must-visit voor een lekere snack!

Extra tip: Rehydra+ helpt na een kater

10 dagen lang feesten kan zwaar door wegen op het lichaam. Rehydra+ kan wel eens dé oplossing zijn. Dit is een poeder dat je kan oplossen in 500 ml water. Ze raden aan om het op voorhand klaar te maken zodat je het kan drinken net voordat je gaat slapen na een geweldige avond. Tested and approved by BelmodoBie!

1. Dus neem een plastiek flesje van een halve liter voor je avondje Gentse Feesten,
2. doe er het Rehydra poeder in,
3. goed schudden en
4. opdrinken eenmaal je thuis komt en de dag erna zal je met een fris hoofd opstaan! 

We hope we've got you Gentse Feesten ready

17.07.2015
Geschreven door Naomi Vangestel
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten