0
1

Belmodo Fashion Days: de eerste namen

F
News

De leukste periode van het jaar is weer aangebroken, de Belmodo Fashion Days zijn terug! Wil jij weten waar je jouw favoriete designerstuk kan bemachtigen? Lees dan zeker verder.

De Belmodo Fashion Days, de tofste stockverkopen van België, vinden dit jaar plaats van maandag 17 oktober 2016 t.e.m. zondag 23 oktober 2016. Een week lang vind je in het hartje van Antwerpen de leukste designermerken aan een scherpe prijs.

Om jullie alvast warm te maken voor deze koopjesdagen, laten we je graag nu al kennismaken met enkele grote namen die er dit jaar bij zullen zijn. 

Dries Van Noten

We pakken ook dit jaar weer uit met een topper van formaat, tijdens de Belmodo Fashion Days kan je jouw favoriete Dries Van Noten-stuk op de kop tikken aan een zachtere prijs. Voor wie hem nog niet zou kennen: Dries Van Noten studeerde af in 1981 aan de Antwerpse Modeacademie en schrijft sindsdien modegeschiedenis met zijn innovatieve maar herkenbare collecties. Van Noten is gekend om zijn vele prints, gelaagde outfits, opvallende materiaalkeuzes en levendige kleuren

Ann Demeulemeester

Ook Ann Demeulemeester, die net zoals Dries Van Noten deel uitmaakt van de Antwerpse zes, is weer van de partij. In haar ontwerpen vind je vaak ruwe en sterke elementen terug die contrasteren met haar breekbare silhouetten. De collecties zijn vaak duister maar hebben ook een glamoureus en wispelturig kantje. 

Haider Ackermann

Geïnspireerd door het werk van Yves Saint Laurent, kwam Haider Ackermann naar België om een opleiding te volgen aan de Modeacademie van Antwerpen. Na eerst gewerkt te hebben als assistent bij verschillende ontwerpers en merken, ontwierp hij in 2001 zijn eerste collectie. Haider Ackermann is gekend om zijn invloeden van verschillende culturen die hij combineert in zijn ontwerpen. Ontwerpen die je tijdens de Belmodo Fashion Days aan een fractie van de prijs kan kopen!

Nathalie Vleeschouwer

Twintig jaar lang stond Nathalie Vleeschouwer aan het hoofd van zwangerschapslijn Fragile. In 2011 besloot ze een nieuw avontuur aan te vatten en richtte ze haar eigen label op. Het resultaat is elegante maar vooral comfortabele en gemakkelijke kleding voor vrouwen die kleur niet schuwen.

Alexandra Verschueren

Na een korte periode stage in New York, waa ze stage liep bij Proenza Schouler en Derek Lam, keerde Alexandra Verschueren terug naar Europa. Ze werd bekroond met de Grand Prix Du Jury voor haar ‘Medium’-collectie op het Festival D’Hyères waarbij onder meer onze Belgische trots Dries Van Noten in de jury zat. Deze prijs gaf haar de kans om haar eigen collectie op de markt te brengen en betekende de start voor de jonge ontwerpster. Elk seizoen laat Alexandra zich inspireren door eenvoud verweven met moderniteit en de Japanse cultuur

Hopelijk ben jij intussen helemaal overtuigd om op koopjesjacht te gaan tijdens de Belmodo Fashion Days. Zien we jou daar?

14.09.2016
Geschreven door Lieselot Luykx
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten