0
Belmodo Fashion Days: bereid je nu al voor op de volgende editie
3

Belmodo Fashion Days: bereid je nu al voor op de volgende editie

F
News

De wintereditie 2017 van de Belmodo Fashion Days zit er jammer genoeg op. Maar niet getreurd, wij voorzien je nu al van een aantal tips voor de Belmodo Fashion Days in het voorjaar van 2018!

Houd de themapagina Fashion Days in de gaten

Houd zeker onze Belmodo Fashion Days themapagina in de gaten. Hier vind je alle praktische info over de verschillende deelnemers terug en geven we je al een voorproefje van de vele Belgische mode die er te ontdekken valt. Op die manier kan jij makkelijk een must visit lijstje opstellen! 

Blader door de collecties van Belgische designers

Elk jaar opnieuw neemt het summum van de Belgische ontwerpers mee aan de Belmodo Fashion Days, denk maar aan Ann Demeulemeester, Christian Wijnants of Dries Van Noten maar ook jongere merken als Mooiloop en Morobé. Het is dus zeker de moeite waard om op voorhand de vorige collecties van die ontwerpers op te zoeken en je favoriete stukken uit te kiezen. Zo kan je veel gerichter door de rekken snuisteren!

Bereid je helemaal voor op de Belmodo Fashion Days 2018
3
Foto © Ann Demeulemeester

Ken Antwerpen op je duimpje

De Belmodo Fashion Days vinden elk jaar plaats in de stad Antwerpen. Meer dan 50 Belgische ontwerpers verspreiden zich in die periode over de Antwerpse binnenstad. Neem voor je vertrekt dan ook zeker eens een kijkje op het Belmodo Fashion Days-plannetje waarop aangeduid staat waar alle deelnemers gelegen zijn (dat zal beschikbaar zijn zo’n 2 à 3 weken voor de stockverkopen). Zo kan je de perfecte route samenstellen en geen enkele van je favoriete designers mislopen. 

Bereid je helemaal voor op de Belmodo Fashion Days 2018
3
Foto © Belmodo

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief mis je geen enkel nieuwtje op Belmodo. Krijg elke week een update over wat hot & happening isSchrijf je nu in en ontdek als eerste de data van de Belmodo Fashion Days 2018

Boek tijdig je hotel

Modeliefhebbers van over heel de wereld reizen naar Antwerpen af om hun favoriete designerstukken te kunnen scoren aan verlaagde prijzen. Wil jij ook extra vroeg in de rij gaan staan voor de stockverkopen van je favoriete designer, boek dan zeker op tijd een hotel. Wij overnachtten deze editie in Hotel Julien in hartje Antwerpen. Naast lekkere food & drinks, kan je na een dagje lang shoppen lekker genieten van een ontspannende behandeling in de spa. Zo kan je de dag erna extra vroeg beginnen shoppen!

Tot binnenkort!

13.11.2017
Geschreven door Nienke Iliaens
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten