0
6

Belmodo bestaat 10 jaar: de highlights

F
News

08.11.2018
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Hoera, wij bestaan 10 jaar vandaag, hoog tijd voor een overzicht!

De start

Trouwe fans weten dat Belmodo opgericht werd door Angelique, Michaël en Tiany. Het trio ging aan de slag om als een van de eersten in België een fashion-, beauty- en lifestylewebsite te creëren. 

3_oprichters
6
Foto © Belmodo

Van Instagram was in 2010 nog geen sprake, maar online video’s maken konden ze toen al als geen ander: 

5 jaar

Inmiddels hadden we een eigen kantoor in Antwerpen met internet en alles erop en eraan. Voor de vijfde verjaardag gaven we een – ahum – bescheiden feestje samen met de peeps van H&M. Samen met onze b-day vierden we namelijk de launch van de Isabel Marant x H&M collab. 

tiany__1
6
Foto © Belmodo

Samen met Borgerhoff & Lamberigts in zee

Toen Belmodo met uitgeverij en productiehuis Borgerhoff & Lamberigts in zee ging, was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met ons hele hebben en houden verhuisden we naar Gent en tot op vandaag zitten wij pal in het centrum. Misschien niet altijd even makkelijk bereikbaar, maar wel supergezellig!

IMG_4697
6
Foto © Jana Germanus
IMG_4710
6
Foto © Jana Germanus

Samen met onze nieuwe partner én buren maakten we enkele pareltjes van boeken waar we nog steeds ongelooflijk trots op zijn. 

Belmodo 2.0

In 2015 lieten we onze kleurrijke huisstijl voor wat die was en kozen we voor een nieuwe stijlvolle en uiterst fashionable look. Belmodo 2.0 werd geboren in de vorm van een nieuwe website én een bijbehorende Belmodo Hotspots App. Die nieuwigheden toonden aan dat we helemaal klaar waren voor een volgende stap!

2
6
Foto © Belmodo

Belmodo Belgique

Nog geen jaar later presenteerden we ons nieuwe kleine zusje: Belmodo Belgique. Meer Belmodo, maar vanaf nu ook in het Frans!

We willen ook heel even stilstaan en alle mensen bedanken die ons al jaren helpen om elke dag inspirerende fashion-, beauty- en lifestyle content te maken. Dikke merci aan alle partners, (ex-)collega’s, fotografen, auteurs, freelancers en contacten om samen het World Wide Web een klein beetje mooier te maken!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten