0

Beken kleur met Le Beau Soleil van Lebeau-Courally

F
News

9

De Le Beau Soleil-handtas van Lebeau-Courally is enkel verkrijgbaar in vrolijke, zomerse tinten. Deze zomer gaan we massaal voor kleur!

De zomer lijkt eindelijk de weg naar België gevonden hebben, wat betekent dat we ein-de-lijk onze zorgvuldig samengestelde zomergarderobe met de wereld kunnen delen. Bye bye zwart en grijs, ha-llo kleur!

De aandachtigste Belmodo-lezers gingen na het lezen van dit artikel al op zoek naar een paar felrode schoenen, maar er is nog een accessoire dat kleur wil bekennen deze zomer: je handtas! En dat wisten ze ook bij Lebeau-Courally, die zijn – what’s in a name! -  Le Beau Soleil-tas in zomerse pastelkleuren uitbracht. 

Lebeau-Coura-wie?

Lebeau-Courally is een Belgisch merk dat bijna even oud is als ons land zelf. Het specialiseerde zich oorspronkelijk in jachtwapens en horloges, maar breidde het assortiment onlangs uit met luxelederwaren. And that’s where it gets interesting for us… 

De handtassen van Lebeau-Courally combineren, compleet volgens Lebeau-Courallytraditie, hoogstaande kwaliteit met tijdloos design. Dat wil echter niet zeggen dat het merk het graag op veilig speelt. Valentina Milloch, de Italiaanse ontwerpster van de tassen, heeft een verleden bij Marni en Bottega Veneta en tovert elke keer weer een verrassende tas uit haar pen. 

Ter aanvulling van de bestaande Origami-, Siam-, Bonbon- en Amazone-collecties, gaat Lebeau-Courally de zomerse toer op met Le Beau Soleil.

Le Beau Soleil van Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally
Le Beau Soleil van Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally
Le Beau Soleil van Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally

Le Beau Soleil

De Le Beau Soleil-collectie bestaat uit een verzameling pochettes en lichte, trapeziumvormige shoppers van kalfsleer. De tassen zijn te herkennen aan de hand-cut perforaties langs de rand en het uitgesneden Lebeau-Courallylogo in het midden, en zijn uiterst geschikt voor een dagje shoppen of een middag aan het strand. En laat dat nu toevallig onze twee favoriete zomerse activiteiten zijn! 

Le Beau Soleil is verkrijgbaar in drie zomerse kleuren: Marine, Antique Pink en Almond. Als het aan Lebeau-Courally ligt, dragen we deze zomer alvast geen zwart! 

Le Beau Soleil van Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally
Le Beau Soleil van Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally
Le Beau Soleil van Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally

When Knokke meets Dijon

Lebeau-Courally koos Knokke als uitvalsbasis voor z’n maroquinerie, maar de tassen worden (hand!-)gemaakt in Dijon. In die stad vind je niet alleen veel mosterdkenners, maar ook de beste lederbewerkers. De zogenaamde Dijon Maroquinerie waar je Lebeau-Courallytas gemaakt wordt, heeft alles in huis om een handtas van begin tot einde te produceren. Er is zelfs een heuse in-house sampling mogelijkheid én elk ontwerp kan ter plekke gepersonaliseerd worden!

Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally
Lebeau-Courally
9
Foto © Lebeau-Courally

Met een kleurrijke Le Beau Soleil aan je arm breng je dus niet alleen kleur in je kleerkast, je draagt altijd (ook als het hier regent!) een stukje Franse zon met je mee.

Hebben? Je vindt Lebeau-Courally op de Kustlaan in Knokke! 

12.07.2017
Geschreven door Yasmine De Wilde
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten