0
Rihanna x Stance
6

Bad Gal Riri x Stance

F
News

Bad Gal Riri did it again. Rihanna ging in zee met het Amerikaanse sokkenmerk Stance en dat leverde een gewaagde collectie op

Bad Gal Riri did it again. Rihanna ging in zee met het Amerikaanse sokkenmerk Stance en dat leverde een gewaagde collectie op, net zoals we van ons Riri verwachten. 

Wat Rihanna ook doet, het valt op en er wordt over gepraat. Remember haar jurk van Guo Pei tijdens het MET gala? Haar verschijning ging niet onopgemerkt voorbij en social media maakten al snel grapjes over de omeletvorm van de dress. Maar wie het laatst lacht, best lacht: Riri stond op de cover van Vogue voor een speciale editie van het evenement.

Rihanna
6
Foto © Rihanna
Rihanna
6
Foto © Rihanna

En nu maakt ze opnieuw een fashion statement. Rihanna creëerde een exclusieve capsulecollectie voor Stance. Riri liet zich inspireren door de populaire detectiveserie Murder She Wrote. De collectie kreeg de toepasselijke naam “Murder Rih Wrote”. Een spannende collab dus, met een mix van punk en popart in expressieve kleuren rood, zwart en wit

Rihanna x Stance
6
Foto © Stance
Rihanna x Stance
6
Foto © Stance

De collectie bevat zowel gewone, meer subtiele kousen als statement kniekousen. Een veelzijdige collectie, net zoals de stijl van Rihanna: van high fashion couture tot street style, Riri kan alle stijlen aan en dat bewijst ook deze collectie. 

Haal de inner bad ass in jezelf naar boven en rock those socks! De sokken zijn vanaf nu verkrijgbaar in selecte winkels en via de webshop van Stance. 

Rihanna x Stance
6
Foto © Stance
22.07.2015
Geschreven door Hélène Maes
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten