0
Marvin Mayer
1

Aan deze series begin je beter niet tijdens het studeren

F
News

De blok, de leukste tijd van het jaar voor een student. We kennen allemaal het fenomeen: bingewatchen in plaats van je cursus uit het hoofd te leren. Hé, na inspanning komt ontspanning toch? Haal je fok de blok-outfit maar uit, want hier zijn zeven series waar je beter niet aan begint. 

Friends

Iedereen heeft wel al eens Friends gebingewatched tijdens de blok, want geef toe, 20 minuten is dan ook de ideale blokpauze. Friends bestaat al 24 jaar dus fashionable is het niet meer, maar niets is leuker dan meezingen met Phoebe’s liedjes of zuchten bij de verkeerde levenskeuzes van Ross. Op het einde van seizoen 10 laat je ongetwijfeld een traantje achter, want zij zijn je nieuwe best friends geworden tijdens de blok. 

Younger

Wie Younger nog niet kent, sla best dit over, want deze reeks zal je ongetwijfeld bingewatchen. Deze komische serie gaat over een gescheiden 40-jarige vrouw die haar leven weer wilt hernemen. Ze probeert een baan te vinden, maar wordt telkens geweigerd wegens haar leeftijd. Zo komt ze op het idee om verder in het leven te gaan als 26-jarige. Deze serie is een perfecte mix van fashion, komedie en romantiek en we love it! Kijken op eigen risico dus. 

Jane The Virgin

Studeer je Spaans? Dan is Jane The Virgin de perfecte pauze voor jou, want in deze serie wordt er zowel Engels als Spaans gesproken. Deze Amerikaanse komedie gaat over een jonge vrouw die gezworen heeft om kuis te blijven tot haar huwelijk. Tijdens een controle bij de gynaecoloog wordt ze per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een rijke businessman, oeps. Nu ze zwanger is, moet ze haar toekomstplannen helemaal omgooien.

How I Met Your Mother

Heb je Friends uitgekeken? No worries, want How I Met Your Mother is ook zo’n leuke serie om te bingewatchen. Deze komedieserie gaat over Ted Mosby, een vader van twee kinderen en aan hen vertelt hij hoe hij de liefde van zijn leven heeft ontmoet. Zo keert hij terug in de tijd toen hij samenwoonde met zijn beste vrienden in New York. FYI, het is een heel lang verhaal, namelijk 9 seizoenen! How I Met Your Mother bingewatchen en toch een 10 op 20 halen? Challenge accepted! 

Suits

Studeer je rechten? Dan ken je ongetwijfeld de Amerikaanse dramaserie Suits. Mike Ross, de hoofdpersonage, is een briljante schoolverlater met een fotografisch geheugen. Hij heeft nooit rechten gestudeerd, maar toch wordt hij meteen aangenomen in de meest prestigieuze advocatenkantoor. Ook deze serie is een leuke mix van rechtszaken, drama, en natuurlijk ook mode. Maar dagelijks gaan werken op stiletto’s lijkt ons toch vermoeiend. Als advocaat werken zonder geldig diploma is een no-go, dus misschien toch best verder studeren, of niet? 

The Carrie Diaries

Voor een goede dosis romantiek, vriendschap en mode kijken we allemaal naar Sex and the City. We hebben heel wat geleerd van Carrie Bradshaw op vlak van liefde en mode. Heb je je ooit afgevraagd wie Carrie Bradshaw was in haar tienerjaren? Dan moet je The Carrie Diaries bekijken, een prequel van de nineties-serie vol romantiek, drama en mode. Hier ontdek je ook haar garderobe in de jaren 80. Denk aan tutu’s, opvallende kleuren en oldschool kapsels. 

The Crown

Wie was weer de Britse premier eind jaren 80? Geschiedenis is niet altijd leuk om te blokken, maar je wilt toch een 10 behalen. Dilemma! Wil je bijleren en ontspannen tegelijkertijd? Kijk dan zeker naar The Crown, een Britse historische dramaserie die het biografisch verhaal vertelt van the one and only Queen Elisabeth II. Het is een mix van drama en royal fashion. 

Welke serie ga jij bekijken straks?

11.06.2018
Geschreven door Audrei Dacpano
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten